Kinderopvang vacatures

Werken bij Devi Kids!

Bij kinderopvang Devi Kids hebben we regelmatig leuke vacatures op het kinderdagverblijf en de BSO. Wij geloven dat iedereen in ons team een plek krijgt waar hij of zij thuishoort.

Om zich zo goed en verbonden te voelen, in volledige balans met je privé leven.

We geven je de mogelijkheid om alles uit je leven te halen, en zoveel mogelijk tijd te besteden aan datgene waar je van houdt.

Open vacatures Kinderopvang Devi Kids

icon hearts

Kinderdagverblijf

Locatie Ruitersbosch

Klik hier voor de vacature

Devi Activiteiten pictogram

Buitenschoolse opvang

Devi Creative I 16 uur

Klik hier voor de vacature

Mailen naar Devi Kids

Interesse?

Stuur jouw sollicitatie naar hr@devikids.com t.a.v. Amanda Rommens – Bruijnseels.

Kinderdagverblijf en BSO vacatures

Passie

We zijn gepassioneerd door het vinden van bijzondere mensen die echt geven om de ontwikkeling van kinderen. Devi Kids gaat over het begeleiden en inspireren van jonge kinderen om te ontdekken en te creëren. Om te groeien en gevoed te worden.

Geen enkele dag is bij ons hetzelfde. Als je je plekje bij Devi Kids vindt, omarm je de kans om je eigen avontuur te kiezen. Creëer jouw unieke carrière pad, dat voor jou betekenisvol is.

Alles is mogelijk!

Solliciteren op onze kinderopvang of BSO vacatures

Zie jij jezelf al werken op het kinderdagverblijf of de BSO en wil je solliciteren op één van onze kinderopvang vacatures? Leuk! Stuur gerust een mailtje naar hr@devikids.com t.a.v. Amanda Rommens – Bruijnseels.

Staat jouw gewenste vacature er niet bij, stuur dan een open sollicitatie. We kijken graag of we een plekje voor je hebben op één van onze kinderopvang locaties.

Werken bij Devi Kids? Bekijk onze blogs

Duurame inzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid betekent dat mensen in staat zijn om met plezier te werken. Ervoor zorgen dat werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen, gezond blijven en een

Lees verder »
Werken bij de BSO

Werken bij de BSO

Bij onze BSO creëren we een omgeving waarin kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen genieten van de natuur, hun creativiteit kunnen uiten en liefdevol

Lees verder »