“Samen ontdekken en genieten we van al het moois dat het leven te bieden heeft!”

Linda, Manager Ruitersbosch

Devi Ruitersbosch

Een prachtige plek voor kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar. Hier zorgen we voor een omgeving waar kinderen gelukkig, gestimuleerd, veilig en gezond zijn.

Onze locatie Ruitersbosch is een unieke locatie met volop ruimte voor de kinderen om zich te ontwikkelen en te groeien. Het is omgeven door groen en natuur door onze prachtige tuin. Hier bieden we ‘tweetalige opvang’, wat inhoudt dat er Nederlands en Engelstalige pedagogisch medewerkers op de groepen staan .

Samen lachen, leren, leven en liefhebben. Bij Devi Kids Ruitersbosch willen we dat de kinderen de wereld op hun eigen(wijze) manier het leven ontdekken. We gaan daarom samen met de kinderen zoveel mogelijk naar buiten om te spelen en te leren. Samen onderhouden we de moestuin. Van zaaien, verzorgen, oogsten en natuurlijk proeven. Elke maand hebben we een ander thema, geïnspireerd door de natuur en de tijd van het jaar. Door middel van diverse activiteiten zoals yoga, dans, sport en excursies verkennen we wat de wereld te bieden heeft.

Samen ontdekken we de mogelijkheden die de wereld te bieden heeft. 

Rondleiding bij Devi Ruitersbosch plannen?

Ben je benieuwd naar onze locatie Devi Ruitersbosch? Kom gerust een langs en plan een rondleiding in. We nemen je graag mee op avontuur.

Video afspelen

Devi Ruitersbosch

Kinderdagopvang 0 – 4 jaar
LRK: 618776369