Devi Ruitersbosch

Welkom bij Devi Kids Ruitersbosch! Een prachtige plek voor kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar. Hier zorgen we voor een omgeving waar kinderen gelukkig, gestimuleerd, veilig en gezond zijn.

Onze locatie Ruitersbosch is een unieke locatie met volop ruimte voor de kinderen om zich te ontwikkelen en te groeien. Het is omgeven door groen en natuur door onze prachtige tuin. Hier bieden we ‘tweetalige opvang’, wat inhoudt dat er Nederlands en Engelstalige pedagogisch medewerkers op de groepen staan en er een volledig Engelstalige peutergroep aanwezig is.

Samen lachen, leren, leven en liefhebben. Bij Devi Kids Ruitersbosch willen we dat de kinderen de wereld ontdekken, actief en gestimuleerd blijven. Ga daarom samen met de kinderen zoveel mogelijk naar buiten om te spelen en te leren. Samen onderhouden we de moestuin. Van zaaien, verzorgen, oogsten en natuurlijk proeven. Elke maand hebben we een ander thema, geïnspireerd door de natuur en de tijd van het jaar. Door middel van diverse activiteiten zoals yoga, dans, sport en excursies verkennen we wat de wereld te bieden heeft.

Samen ontdekken we de mogelijkheden die de wereld te bieden heeft. Wil je een bezoek aan Devi Kids Ruitersbosch plannen, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over de Devi Ruitersbosch BSO:

Buitenschoolse opvang

Devi Ruitersbosch

Mozartlaan 33
4837 EH Breda

076 889 82 65
Ruitersbosch@devikids.com

Kinderdagopvang 0 – 4 jaar