Werken bij de BSO

Bij onze BSO creëren we een omgeving waarin kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen genieten van de natuur, hun creativiteit kunnen uiten en liefdevol worden begeleid. Ons doel is om na een drukke schooldag en tijdens vakanties een uitdagende en rustgevende plek te bieden.

Onze Buiten Schoolse Opvang (BSO) heeft 2 locaties: Devi Creative & Devi Outdoor.

Devi Creative

Bij BSO Devi Kids Creative bieden we een inspirerende omgeving waarin kinderen hun creativiteit kunnen uiten, zichzelf kunnen zijn en plezier kunnen beleven aan verschillende activiteiten. De locatie is gevestigd bij de International School Breda. Het draait om creativiteit, ontdekken en chillen. Zowel binnen als buiten hebben we uitdagende ruimtes die zijn ingericht op de verschillende leeftijden. Het Devi Creative programma is intern ontwikkelt en zorgt ervoor dat kinderen de grootste lol beleven, kunnen ontspannen en worden uitgedaagd binnen hun eigen(wijze)zijn! Als leidster bij de BSO neem je de kinderen mee op avontuur in onze betoverende wereld vol magie!

Devi Outdoor

Dit is onze eerste BSO volledig buiten. Een BSO waarbij buiten zijn in de natuur de basis is. We nemen kinderen na school mee naar het bos of een natuurgebied. Hier kunnen kinderen onbevangen en vrij op ontdekking gaan. Ben je het liefst de gehele dag buiten in de natuur? Dan is Devi Outdoor een mooie locatie voor jou! Samen met de kinderen werk je met wat je tegenkomt in de natuur. Zo kun je bijvoorbeeld hutten bouwen, brandnetelsoep maken, bodemdiertjes zoeken, vuur maken, sporen zoeken of verstoppertje spelen.

Werken bij Devi Kids

Devi Kids wil dat iedere dag een beleving is voor het kind. Wil je samen met ons ervoor zorgen dat de kinderen elke dag met plezier beleven? We hebben regelmatig vacatures voor onze kinderdagverblijven en BSO. Staat je gewenste vacature er niet bij? Stuur gerust een open sollicitatie!

Delen:

Ook leuk om te lezen