"Een plek in en met de natuur, waar we samen vol genieten!"

Devi Kids BSO in Breda

Welkom op onze BSO in Breda! Bij Devi Kids buitenschoolse opvang streven we ernaar een omgeving te creëren waarin kinderen kunnen genieten van de natuur, hun creativiteit kunnen uiten en liefdevol worden begeleid. Ons doel is om na een drukke schooldag en tijdens vakanties een uitdagende en rustgevende plek te bieden.

We bieden twee soorten BSO’s aan: Devi Kids Creative en Devi Kids Outdoor. Beide varianten hebben hun eigen unieke elementen, maar delen dezelfde kernwaarden. We organiseren activiteiten die de natuurlijke omgeving benutten, zoals tuinieren, wandelen in de natuur, spelen in groene speelruimtes, het ontdekken van planten en dieren en het gebruik van natuurlijke materialen voor creatieve expressie. Daarnaast besteden we aandacht aan duurzaamheid, milieubewustzijn en het respectvol omgaan met de natuur.

Naast deze natuurlijke activiteiten bieden we ook ruimte voor vrij spel, zelfontdekking en de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Kinderen worden gestimuleerd om actief te bewegen, frisse lucht in te ademen en te genieten van de natuurlijke elementen, wat hun gezondheid en welzijn bevordert.

Kortom, we willen kinderen inspireren om zichzelf te zijn en volop te genieten van de mogelijkheden die de wereld hen biedt!

Scholen

Wij halen kinderen op van de volgende basisscholen:

  • International School Breda
  • Kbs Petrus & Paulus
  • Montessori Breda
  • Nutsbasisschool Dirk van Veen
  • NBS Boeimeer


Indien de school van jouw kind er niet bij staat, neem dan contact met ons op. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden.

BSO Breda bellenblaas

BSO Creative

International School Breda
Mozartlaan 35
4837 EH Breda

+31616704077

creative@devikids.com

BSO 4 – 12 jaar
LRK: 125551010

Devi Kids kinderen met voeten boven water

BSO Outdoor

S.A.B. Breda
Ruitersboslaan 57
4837 CJ Breda

+31616704077

outdoor@devikids.com

BSO 4 – 12 jaar
LRK: 777468244

Ontdek Devi BSO

Ben je benieuwd hoe deze onze locaties eruitzien? Plan vrijblijvend een rondleiding in en we laten je het graag aan je zien. Tot snel op onze BSO locaties in Breda!