“Iedere dag is een feestje! Samen met het team creëren we een ‘thuis’ na school in een warme en gezellige omgeving.”

Manon, Manager BSO

Devi BSO

Centraal gelegen ten opzichte van de verschillende basisscholen in de buurt zoals de International School Breda, Petrus en Paulus, De Nuts en Motessori. De kinderen worden van school gehaald, waarna we ze op onze buitenschoolse opvang bij voetbalvereniging S.A.B. na een drukke schooldag heerlijk kunnen ontspannen en zich kunnen uitleven.

Devi Explore

Bij Devi Explore kunnen de kinderen zowel binnen als buiten leuke en uitdagende activiteiten doen. Denk aan een chill plek waar kinderen tot rust kunnen komen met muziek of een (luister)boek, een hoek voor proefjes en experimenten, een plek voor bouwen en timmeren of een ruimte waar de kunstenaars onder ons de mooiste creaties kunnen maken.

Onze getrainde medewerkers helpen de kinderen om de wereld, het leven en hun eigen interesses te ontdekken. Gedurende de middag worden er verschillende activiteiten aangeboden. De kinderen kunnen kiezen wat ze leuk vinden en op ontdekkingstocht gaan!

BSO Explore

International School Breda
Mozartlaan 35
4837 EH Breda

+31619518083

BSO 4 – 12 jaar

spelen voetbalveld

Devi Active

Bij Devi Active draait alles om buitensport, spel en plezier. We creëren een veilige en actieve omgeving waar de kinderen na schooltijd lekker buiten kunnen sporten en spelen. De groep wordt geleid door een combinatie van pedagogisch medewerkers en gediplomeerde sportinstructeurs. Ons getrainde personeel helpt de kinderen zelfvertrouwen te ontwikkelen met zachte aanmoediging en veel gelach. Kinderen zijn dol op sport en onze multisportprogramma’s maken ze helemaal enthousiast! Of de kinderen nu een zes slaan met cricket of zich helemaal geven in een estafetteloop, ze zullen het geweldig naar hun zin hebben met hun teamgenoten van Devi Active.

Al onze coaches zijn opgeleid volgens de Nederlandse wet op de kinderopvang, dus je kan erop vertrouwen dat de kinderen een fantastische middag hebben voordat je de kleine superster ophaalt!

Natuur

Ontdek Devi BSO

Ben je benieuwd hoe deze actieve locaties eruit zien? Plan vrijblijvend een rondleiding in en we laten je het graag aan je zien. 

 

BSO Active

S.A.B. Breda
Ruitersboslaan 57
4837 CJ Breda

+31619518083

BSO 4 – 12 jaar