Een kijkje achter de schermen: een gesprek met Esmeralda

Esmeralda is begonnen als stagiaire bij Devi Kids. Na haar stage is ze hier blijven werken, inmiddels doet ze dit al 5 jaar met veel passie en toewijding. Lees hier het verhaal van Esmeralda.

Mijn stage

Als stagiaire begon ik mijn reis bij Devi Kids in 2017. Hoewel het vanuit school eigenlijk de bedoeling was om na een jaar stage te wisselen naar een andere organisatie, voelde ik me hier zo thuis dat ik besloot te blijven. Van peuters tot baby’s en uiteindelijk dreumesen, heb ik op alle leeftijdsgroepen gestaan. Ik ben hier echt gegroeid in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Nog steeds veel variatie

Het leuke aan werken op de groep vind ik dat de groepen constant in beweging zijn. Terwijl de kinderen groeien, schuiven ze door naar de volgende leeftijdsgroep, waardoor er voortdurend nieuwe uitdagingen en ervaringen zijn. Iedere leeftijd heeft hier zijn charme, het mooie is om te zien hoe zij zich op hun eigen manier ontwikkelen en jij hieraan kan bijdragen.

Ook plannen we, samen met andere collega’s, dagen in om nieuwe spullen die we krijgen in elkaar te zetten en in te richten. Zo kom je ook weer dichter bij je groep, je collega’s en het houdt ook variatie in je werk.

“Elk kind is uniek en heeft recht op liefdevolle begeleiding’’

Speels leren: yoga voor kinderen

Zelf had ik nog geen ervaring met yoga. Maar inmiddels vind ik het heel leuk om te doen en de kinderen vinden het ook geweldig. We doen dagelijks de zonnegroet en andere yogaoefeningen. Het is allemaal op een laagdrempelige, speelse manier, en ze vinden het geweldig om mee te doen!

Hechte band

De band met andere collega’s binnen Devi Kids is heel hecht en hartelijk. Op personeelsfeesten en borrels voelt het alsof je thuiskomt, waar nieuwe collega’s meteen worden opgenomen in onze warme familie. Bij Devi Kids is iedereen welkom en we ontvangen nieuwe mensen met open armen. 

De visie

Bij Devi Kids geloven we dat elk kind uniek is en recht heeft op een liefdevolle begeleiding. We luisteren naar de behoeften van elk kind en zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving waarin ze op hun eigen tempo kunnen groeien en bloeien.

Werken bij Devi Kids

Wil jij, net als Esmeralda, samen met ons ervoor zorgen dat de kinderen elke dag met plezier beleven? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We ontmoeten je graag!

Delen:

Ook leuk om te lezen