Over ons

Elke dag is een andere dag. Kinderen lachen, leren, leven en zijn vol liefde. Hun gevoel komt en gaat zoals het op dat moment is. Niet bedekt met een laagje, maar puur zonder gedachten. Ze zien de wereld als een grote ontdekking met oneindig veel mogelijkheden.  

Binnen Devi Kids geloven we dat liefde, geluk en een goede gezondheid kinderen in staat stelt zich te ontwikkelen tot wie ze zijn. We gaan samen op avontuur en bieden de elementen voor een magisch leven!

De locaties zijn vol groen en stimuleren de ontwikkeling & creativiteit van elke leeftijd. Alle ruimtes hebben hun eigen functie. Er zijn verschillende hoekjes zoals een knutsel-, speel- en ontdekhoek. Ook is er een centrale buitenruimte waar iedereen elkaar ontmoet en zijn buiten en binnen met elkaar verbonden.

We hebben een directe samenwerking met de basisscholen in de buurt en de International School Breda. Hierdoor kunnen we onze expertise delen en zetten deze in om doorlopende leerlijnen op te zetten, beleid en visie te integreren en te innoveren.

Samen spelen bij Devi Kids
Logo International School Breda
Logo Gezonde kinderopvang

Visie

De basis van Devi Kids ligt in het hart van onze wereld met sporen van Reggio Emilia, Yoga en Ayurveda. Samen gaan we op ontdekking, zodat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen(wijze) manier.

Onze filosofie wordt geleid door de nieuwsgierigheid van het kind, de verbinding met de wereld om hen heen. Wij zien het kind als mooi, krachtig, bekwaam, zelfhelend, creatief, nieuwsgierig en met oneindig veel mogelijkheden.

Devi_Kids_Ginneken_baby_matje
Devi Food - voeding

Voeding is de basis waarop kinderen bouwen. Elk kind is anders en heeft zijn eigen voedingsbehoefte. Daar passen we het eten op aan! Voor de lunch werken we met wekelijks wisselende warme maaltijden, die mee variëren met de producten van het seizoen.

Alle voeding die we aanbieden is op basis van groente, fruit, granen, eieren & verse zuivelproducten. Door onze koks worden de lekkerste variaties gekookt en zorgen we voor gezonde en verse maaltijden.

Ook in de avonden kunnen de kinderen mee eten of kan je een maaltijd mee naar huis nemen.

Devi Kids is officieel gelabeld als Gezonde Kinderopvang.

Kinderen zijn uniek en zo is ook hun ontwikkeling! Door de persoonlijke aandacht en horizontale groepen krijgt ieder kind de aandacht en uitdaging die het nodig heeft.

Binnen Devi Kids werken we met de natuur. Van buiten ontdekken & leren, tot knutselen met natuurlijke materialen. Ook zijn onze meubels en speelmaterialen duurzaam en ecologisch.  

Ontwikkelen is bewegen! Middels ons sportprogramma, yoga en gerichte activiteiten geven we de kinderen een belangrijke basis mee voor hun toekomst.

We bieden een leeromgeving geïnspireerd door de natuur.  We gaan op avontuur en stimuleren de nieuwsgierigheid van elk kind. We ontdekken elke dag de wereld met haar oneindig vele mogelijkheden!

Ons team

Binnen Devi Kids doen we het samen met ons team van prachtige mensen.

Wij hechten veel waarde aan professionaliteit, passie en liefde. Om onze mensen te inspireren en te laten groeien binnen hun mogelijkheden investeren we in wie ze zijn.

Zo zijn onze mensen loyaal, geïnspireerd en gemotiveerd om elke dag met de kinderen de mogelijkheden van het leven te ontdekken.

Kom bij ons langs!