Over ons

Het leven begint met goede zorg, liefde en eigenheid.  Ons gepassioneerde en professionele team is toegewijd aan het geven van zorgvuldige aandacht aan elk kind en elke relatie. Onze filosofie wordt geleid door de nieuwsgierigheid van het kind, en de verbinding met de wereld om hen heen. Wij zien het kind als mooi, krachtig, zelf helend, creatief, nieuwsgierig en met oneindig veel mogelijkheden. Onze missie is om niet alleen kinderopvang te bieden, maar om een positieve impact te hebben op elk kind.

 

Bekijk hier onze sfeerimpressie

 

 

We hebben een directe samenwerking met de International School Breda. Hierdoor kunnen we onze expertise delen en zetten deze in om doorlopende leerlijnen op te zetten, beleid en visie te integreren en te innoveren.

Devi Kids wil dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij aan Gezonde Kinderopvang. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Ze hebben daar de rest van hun leven profijt van. De kinderopvang biedt unieke kansen om jonge kinderen een gezonde start te geven. Devi Kids is officieel gelabeld als Gezonde Kinderopvang.