Over ons

Bij Devi Kids geloven we in de kracht van liefde en de waarde van opgroeien vanuit eigenheid. In de kindertijd en bij de opvoeding worden de fundamenten gelegd voor het verdere leven. Rust, ruimte, creativiteit, bewegen en leren zijn de basis.  Samen gaan we op ontdekking naar de oneindige mogelijkheden!

De locaties zijn vol groen en stimuleren de ontwikkeling & creativiteit van elke leeftijd. Alle ruimtes hebben hun eigen functie. Er zijn verschillende hoekjes zoals een knutsel-, speel- en ontdekhoek. Ook is er een centrale buitenruimte waar iedereen elkaar ontmoet en zijn buiten en binnen met elkaar verbonden.

We hebben een directe samenwerking met de basisscholen in de buurt en de International School Breda. Hierdoor kunnen we onze expertise delen en zetten deze in om doorlopende leerlijnen op te zetten, beleid en visie te integreren en te innoveren. 

Samen spelen bij Devi Kids
Logo International School Breda
Logo Gezonde kinderopvang

Filosofie

De basis van Devi Kids ligt in het hart van onze wereld met sporen van Reggio Emilia, Yoga en Ayurveda. Samen gaan we op ontdekking, zodat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen(wijze) manier.

Onze filosofie wordt geleid door de nieuwsgierigheid van het kind, de verbinding met de wereld om hen heen. Wij zien het kind als mooi, krachtig, bekwaam, zelf helend, creatief, nieuwsgierig en met oneindig veel mogelijkheden.

Devi_Kids_Ginneken_baby_matje
Gezond eten bij Devi Kids

Voeding is de basis waarop kinderen bouwen. Elk kind is anders en heeft zijn eigen voedingsbehoefte. Daar passen we het eten op aan! Voor de lunch werken we met wekelijks wisselende warme maaltijden, die mee variëren met de producten van het seizoen.

Alle voeding die we aanbieden is op basis van groente, fruit, granen, eieren & verse zuivel producten. Door onze koks worden de lekkerste variaties gekookt en zorgen we voor gezonde en verse maaltijden.

Ook in de avonden kunnen de kinderen mee eten of kan je een maaltijd mee naar huis nemen.

Devi Kids is officieel gelabeld als Gezonde Kinderopvang.

Kinderen zijn uniek en zo is ook hun ontwikkeling! Door de persoonlijke aandacht en horizontale groepen krijgt elke kind de aandacht en uitdaging die het nodig heeft.

Binnen Devi Kids werken we met de natuur. Van buiten ontdekken & leren, tot knutselen met natuurlijke materialen. Ook zijn onze meubels en speelmaterialen duurzaam en ecologisch.  

Ontwikkelen is bewegen! Middels ons sport programma, yoga en gerichte activiteiten geven we de kinderen een belangrijke basis mee voor hun toekomst.

We bieden een leeromgeving geïnspireerd door de natuur.  We gaan op avontuur en stimuleren de nieuwsgierigheid van elk kind. We ontdekken elke dag de wereld met haar oneindig veel mogelijkheden!

Ons team

Binnen Devi Kids doen we het samen met ons team van prachtige mensen.

Wij hechten veel waarde aan professionaliteit, passie en liefde. Om onze mensen te inspireren en te laten groeien binnen hun mogelijkheden investeren we in wie ze zijn.

Zo zijn onze mensen loyaal, geïnspireerd en gemotiveerd om elke dag met de kinderen de mogelijkheden van het leven te ontdekken.