“Welkom bij onze locatie Ginneken. Het verborgen pareltje met een unieke, ruime buitenruimte.”

Elske, Manager Ginneken

Devi Ginneken

Een kleinschalige, natuurlijke en rustige kinderopvang in Breda. De baby en dreumesgroep is met elkaar verbonden door middel van een grote schuifdeur. Zo kunnen de kinderen met elkaar spelen, maar kunnen we ook de rust, aandacht en uitdaging bieden die beide groepen nodig hebben. De peuterschool is in een aparte ruimte, die volledig is ingericht om de kinderen voor te bereiden op de basisschool.

Iedere maand hebben we een ander thema, geïnspireerd door de natuur en tijd van het jaar. Door middel van verschillende activiteiten zoals yoga, dans, sport en uitstapjes gaan we op ontdekking wat de wereld allemaal te bieden heeft.

Samen lachen, leren, leven en liefhebben. Elke dag gaan we zoveel mogelijk naar buiten! De kinderen ontdekken de wereld met water en zand en klauteren over de berg. Samen met de kinderen onderhouden we de moestuin. Van het zaaien, verzorgen, het oogsten en natuurlijk het proeven. Ook maken de kinderen kennis met het verzorgen van ons konijn Sterre.

Samen genieten we elke dag van al het moois dat de wereld te bieden heeft!

Kom langs bij kinderopvang Devi Ginneken

Ben je benieuwd naar onze locatie Devi Ginneken? Plan dan snel een rondleiding in en we laten je het graag aan je zien. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Video afspelen

Devi Ginneken

Kinderdagopvang 0 – 4 jaar
LRK: 239593546