Een kijkje achter de schermen: een gesprek met Gerleen

Gerleen is de moeder van een dochter en binnenkort van twee dochters. Een ervaren pedagogisch medewerker met al 15 jaar ervaring in de kinderopvang, voelde na ruim 10 jaar bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Zo kwam Gerleen bij Devi Kids terecht, waar ze inmiddels al 4 jaar werkt. Lees hier het verhaal van Gerleen.

De visie van Devi Kids

Ik hoorde voor het eerst over Devi Kids via positieve verhalen van mensen die er al werken. Zo ben ik toch eens gaan kijken. Daarnaast sprak de visie me ook heel erg aan.  Het is uniek omdat ze echt veel met het personeel bezig zijn. Daarnaast is het kleinschalig, je kent iedereen. We zijn losse locaties maar we zijn een team. Ook kijken we echt naar het kind, we nemen de tijd voor het kind, er is zoveel mogelijk en we kunnen overal in meedenken. Dat is alles is niet overal, zeker niet bij grote organisaties.

Werkervaring

Voordat ik bij Devi Kids werkte, werkte ik bij een organisatie met drie locaties. Dat was ook kleinschalig en werkte heel prettig. Maar toen werden we overgenomen door een grote organisatie en veranderde alles. Ik voelde me steeds meer een nummer en was niet meer tevreden. Dus ik besloot verder te kijken en zo kwam ik bij Devi Kids terecht.

Een dag bij Devi Kids

Elke werkdag is anders, maar een werkdag bij Devi Kids begint altijd met een warm welkom voor iedereen. We kennen elkaar allemaal en dat maakt het zo fijn. Naast dat ik op de groep sta ben ik ook pedagogisch coach. Als pedagogisch coach kom ik op alle locaties en zie ik veel verschillende situaties voorbijkomen. Het houdt mijn werk heel afwisselend en leerzaam.

Mijn doel is om mijn kennis en ervaring als pedagogisch medewerker te delen met collega’s en bij te dragen aan een ondersteunende omgeving waarin iedereen kan groeien. Ik vind het leuk om op de babygroep te werken en het eerste contact met de ouders te hebben.

‘’Ik weet uit ervaring dat je hier echt in een warm bad terecht komt en dat er naar je geluisterd wordt’’

De cultuur bij Devi Kids

De cultuur bij Devi Kids zou ik omschrijven als verbondenheid, met waarden als yoga, openheid en toegankelijkheid voor iedereen.

Wat je nodig hebt om hier te werken, is het vermogen om je in anderen te verplaatsen, weten wat je leuk vindt en open te staan voor leren en feedback. Dan kunnen we zoveel met elkaar. Ik weet uit ervaring dat je hier echt in een warm bad terecht komt en dat er naar je geluisterd wordt.

Ik ben begonnen op de babygroep, dat past heel goed bij me, maar stel ik zou willen switchen naar een andere groep dan zou dat ook mogelijk zijn. Ze denken echt met je mee en kijken naar jouw interesses.

Werk-privé balans

Als moeder vind ik het ook belangrijk dat mijn werk en privéleven in balans zijn. Het is goed geregeld. Je kan alles aangeven, zolang ik bereid ben om mee te denken is heel veel mogelijk.

Kindbelofte

Ik vind het belangrijk om een goede band op te bouwen met kinderen die gebaseerd is op liefde en vertrouwen. Ik hoop dat kinderen zich thuis voelen en stapje voor stapje zelfstandig de wereld mogen ontdekken!

Werken bij Devi Kids

Wil jij net als Gerleen samen met ons ervoor zorgen dat de kinderen elke dag met plezier beleven? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We ontmoeten je graag!

Delen:

Ook leuk om te lezen

Bij Devi Kids vinden we bewegen erg belangrijk. We geloven dat dansen en bewegen niet alleen leuk is, maar ook van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van de kinderen. We...