Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid betekent dat mensen in staat zijn om met plezier te werken. Ervoor zorgen dat werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen, gezond blijven en een goede balans kunnen vinden tussen werk en privéleven.

Onboarding

Nieuwe medewerkers krijgen via ons onboardingplatform meer te weten komen over Devi Kids. Hierop vind je onder andere onze missie & visie, kernwaarden, ontstaan van Devi Kids en wat de unieke elementen binnen Devi Kids zijn. Hiermee geven we nieuwe medewerkers een kijkje in de organisatie. Op deze manier weten ze goed waar het bedrijf voor staat en wat er verwacht wordt van de medewerker.

Yoga voor personeel

Yoga is een belangrijk element binnen Devi Kids. Op een laagdrempelige manier laten we de kinderen kennismaken met kinderyoga. Een keer per jaar wordt er ook voor personeel een yogales gegeven. Je kunt je hier vrijwillig voor aanmelden.

Cursus

Momenteel zijn we bezig met een cursus voor persoonlijke ontwikkeling. Hierbij focussen we op onszelf, onze dromen, onze doelen en op welk gebied we ons willen ontwikkelen. Waar word jij blij van? Wat wens jij jezelf toe? Hoe kan jij nog krachtiger zijn in het werk dat je doet? Ook ervaren we tegelijkertijd de kracht en energie van andere collega’s.

Werk-privé balans

Regelmatig worden er gesprekken gevoerd om te kijken hoe het gaat met je werk-privé balans. Hoe gaat het combineren van werk samen met je privéleven. Samen met de locatiemanager kijken we hoe we deze balans het best kunnen indelen voor je.

Wensen van personeel

We denken graag mee met de wensen van het personeel. Om de medewerkers zo balans, werkgeluk en verbinding te bieden. Heb je bijvoorbeeld last van je rug, dan denken wij graag mee met een oplossing. Een goede stoel die je rug ondersteund is hiervoor een oplossing die we bieden.

Werkgeluk

Werkgeluk begint vaak met doen wat je leuk vindt. Als je werk doet waar je passie voor hebt, krijg je er energie van. Bij Devi Kids helpen we om het werkgeluk te vergroten door kansen te bieden om werk te doen dat aansluit bij de interesses en talenten van de medewerkers. Door het aanbieden van trainingen, workshops en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie, kunnen medewerkers hun professionele carrière vormgeven en groeien in hun functie.

Delen:

Ook leuk om te lezen