Bij Devi Kids leren we kinderen dicht bij zichzelf te blijven door te genieten, vallen en weer op staan. Middels Yoga, meditatie & Ayurveda maken we ze bewust van wie ze zijn, wat ze voelen en goed voor zichzelf te zorgen. Hiermee geven we ze een basis van zelfkennis, weerbaarheid en gezondheid mee. We gaan de wondere wereld ontdekken van binnenuit met beide voetjes op de grond.

Yoga

Kinderen leren van hun ervaring, worden zich bewust van hun lichaam en ontwikkelen nieuwe vaardigheden. Belangrijke vragen hierin zijn: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Waar liggen mijn grenzen en Wat voel ik? Binnen Devi Kids beweegt elk kind binnen zijn of haar eigen mogelijkheden. Hierdoor ontstaat ruimte voor de kinderen om te zijn wie het en zich zo te ontwikkelen op hun eigen(wijze) manier.

Biologische voeding

Voeding is de basis van het leven! Gezond eten is essentieel voor de gezondheid, groei en ontwikkeling van een kind. Om die reden hebben we Devi Food opgericht. Lees hier meer over Devi Food. 

Holistische visie op kind

We benaderen kinderen vanuit hun eigen belevingswereld en verbinding met alles om ons heen. Alles is een geheel en wij maken daar deel van uit. Hierbij kun je denken aan een zijn met de natuur en rekening houden met de seizoenen. We kijken naar de kwaliteiten van de kinderen en benutten deze. We geven de kinderen handvatten en bewustwording om jezelf te zijn.

yoga vlinderpose