“Genieten, leren en ontwikkelen in het groen vol met liefde”

Elske, Manager Sonsbeeck

Devi Sonsbeeck

Gelegen aan de rand van het Sonsbeeck park in de wijk Boeimeer. Hier bieden wij dagopvang voor kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar.

Onze Sonsbeeck locatie bestaat uit drie groepen: Lotus (baby groep), Zon (dreumes groep) en Regenboog (peuter groep). De baby- en dreumes groep zijn met een schuifdeur aan elkaar verbonden. Op deze manier bewaren wij de rust op de groepen en kunnen er activiteiten aangeboden worden die aansluiten bij de ontwikkeling van elk kind. In onze heerlijke natuurlijke buitentuin en in het park spelen, ontdekken en genieten we van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Verder doen we elke dag Yoga, gaan we op ontdekking middel de leukste activiteiten en eten we de heerlijke, verse maaltijden bereid door onze kok.

Ons team bestaat uit vaste en enthousiaste medewerkers met passie voor hun werk. Samen wordt er gezorgd voor zoveel liefde. Er is volledige aandacht en liefde voor het kind precies zoals het is. Wij zorgen dat ieder kind zichzelf mag zijn, zelf op ontdekking mag gaan en met een grote glimlach naar huis gaat!

Kom vrijblijvend langs

Ben je benieuwd naar onze locatie Devi Sonsbeeck? Kom gerust eens vrijblijvend langs en maak kennis met onze warme locatie in Sonsbeeck Ontdek de rust, de buitentuin en de aandacht voor ieder kind.

Video afspelen

Devi Sonsbeeck

Kinderdagopvang 0 – 4 jaar

LRK: 617626856