Devi Sonsbeeck

Onze locatie Sonsbeeck is gelegen aan de rand van het Sonsbeeck park in de wijk Boeimeer. Hier bieden wij dagopvang voor kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar.

Deze locatie bestaat uit drie groepen: Lotus (baby groep), Zon (dreumes groep) en Regenboog (peuter groep). De baby- en dreumes groep zijn met een schuifdeur aan elkaar verbonden. Hierdoor kan er op verschillende momenten van de dag gekozen worden om de groepen samen te voegen of juist van elkaar te scheiden. Op deze manier bewaren wij de rust op de groepen en kunnen er activiteiten aangeboden worden die aansluiten bij de doelgroep. Op de groepen worden er thema gerelateerde activiteiten uitgevoerd die te maken hebben met yoga, beweging, creativiteit en de natuurlijke wereld. Onze thema’s komen voort uit ieder seizoen.
De seizoenen kunnen de kinderen ook ervaren in onze natuurlijke buitentuin. De groene omgeving biedt uitdaging voor ieder kind.

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers met passie voor hun werk. Samen wordt er gezorgd voor een fijn pedagogisch klimaat. Er is volledige aandacht en liefde voor het kind. Wij zorgen dat ieder kind zichzelf mag zijn, zelf op ontdekking mag gaan en met een grote glimlach naar huis gaat!

Devi Sonsbeeck

Bernhardsingel 51
4811 SL Breda

076 532 44 98
Sonsbeeck@devikids.com

Kinderdagopvang 0 – 4 jaar