'' De natuur is het begin van alles en voor ons een onuitputtelijke bron van energie''

Stéphanie, Manager BSO

Devi Outdoor

Maak kennis met Devi Outdoor: onze BSO in de natuur. De natuur is het begin van alles en voor ons een onuitputtelijke bron van energie. Het brengt rust, ruimte, geluk en is de basis van onze gezondheid. Binnen Devi Kids leven we in en met de natuur. Zo bieden we de kinderen nieuwsgierigheid en motivatie om te leren en ontwikkelen op hun unieke manier. We gebruiken natuurlijke elementen, bieden gezonde voeding en bewegen mee met de seizoenen. We gaan naar buiten en ontdekken wat de wereld ons te bieden heeft!

Een BSO waarbij buiten zijn in de natuur de basis is. Wij nemen kinderen na school mee naar het bos of een natuurgebied. Hier kunnen kinderen onbevangen en vrij op ontdekking gaan.

Ga jij mee op avontuur?

logo vlinder
outdoor bso

S.A.B. Breda
Ruitersboslaan 57
4837 CJ Breda

+31616704077

outdoor@devikids.com
BSO 4 – 12 jaar
LRK: 777468244

Natuur

Wij gaan op ontdekking in de natuur! We beleven door te voelen, ruiken, proeven en observeren. We werken met wat we tegenkomen. Zo gaan wij bijvoorbeeld hutten bouwen, brandnetelsoep maken, bodemdiertjes zoeken, vuur maken, sporen zoeken of verstoppertje spelen. We werken ook met verschillende thema’s om te verdiepen en creëren. Er zijn activiteiten waar de kinderen aan mee kunnen doen, maar er is ook de mogelijkheid tot vrij spelen!

Natuurplek

Op de natuurplek krijgen de kinderen de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten, of vrij te spelen. We hebben altijd een speciale wc-tent bij ons. Deze kunnen we snel opzetten. Hierin staat een campingtoilet, water, handdoek en natuurlijke zeep. Zo is het net kamperen! Om 17:30 uur zijn we terug bij de SV SAB. Hier kunnen de kinderen opgehaald worden. Elke dag vermelden wij via de ouderapp waar we zijn. Wanneer je kind(eren) eerder wil ophalen is dit mogelijk, je kan je kind ophalen op de speellocatie waar we ons dan bevinden.

Weersomstandigheden 

Wij zijn ook bij koud weer buiten. Er is geen slecht weer, alleen slechte kleding.Als de weersomstandigheden niet verantwoord zijn, gaan wij naar onze schuillocatie bij SV SAB. Op deze momenten zullen we verschillende activiteiten aanbieden zoals groepsspellen, individuele spellen, knutselen etc. Ook op onze schuillocatie draait het thema om natuur. Hier hebben wij de gelegenheid om van verzameld materiaal uit de natuur kunstwerken te maken, boeken over de natuur te lezen of voor te lezen. Ook is er onderzoeksmateriaal en speelgoed voor alle leeftijden. 

Voor alle leeftijden!

De natuur is een ideale ontwikkelingsruimte. Het biedt een belevingswereld die is afgestemd op de behoefte van elk kind. Het ene kind gebruikt de natuur om energie los te laten, terwijl een ander kind hier juist rust kan zoeken na een drukke dag op school. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn er voor de kinderen. Ze observeren, geven mindfull aandacht en begeleiden waar nodig.

Scholen

Wij halen kinderen op van de volgende basisscholen:

  • International School Breda
  • Kbs Petrus & Paulus
  • Montessori Breda
  • Nutsbasisschool Dirk van Veen
  • NBS Boeimeer


Indien de school van jouw kind er niet bij staat, neem dan contact met ons op. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden.

Vragen?

Heb je nog vragen over BSO Devi Outdoor?  Neem gerust contact met ons op. Bekijk ook eens onze andere locatie: Devi Creative.