''Iedere dag is een feestje! Samen met het team creëren we een ‘thuis’ in een warme en gezellige omgeving''

Stephanie, Manager BSO

Devi Creative

Bij BSO Devi Kids Creative bieden we een inspirerende omgeving waarin kinderen hun creativiteit kunnen uiten, zichzelf kunnen zijn en plezier kunnen beleven aan verschillende activiteiten. Bij Devi Creative draait alles om creativiteit, ontdekken en chillen. Zowel binnen als buiten hebben we uitdagende ruimtes die zijn ingericht op de verschillende leeftijden. Het Devi Creative programma is intern ontwikkelt en zorgt ervoor dat kinderen de grootste lol beleven, kunnen ontspannen en worden uitgedaagd binnen hun eigen(wijze)zijn! Onze medewerkers nemen de kinderen mee op avontuur in onze betoverende wereld vol magie!

logo vlinder
bso creative

International School Breda
Mozartlaan 35
4837 EH Breda

+31616704077

creative@devikids.com

BSO 4 – 12 jaar
LRK: 125551010

Locatie

Devi Kids Creative bevindt zich op onze locatie binnen de International School Breda. We beschikken over twee prachtige ruimtes en een buitenspeelplaats. Bovendien gaan we regelmatig op pad om nog meer inspiratie op te doen. Hier bieden we een breed scala activiteiten aan die aansluiten bij de interesses en behoeften van de kinderen. We creëren een gezellige en stimulerende omgeving waarin ze kunnen ontspannen, spelen en leren. Onze ervaren medewerkers zorgen voor liefdevolle begeleiding en zorgen ervoor dat de kinderen zich thuis voelen.

Verbonden met de natuur

Bij ons staat de verbinding met de natuur centraal, waardoor kinderen op een geweldige manier kunnen genieten van en leren over de natuurlijke wereld om hen heen. We bieden activiteiten aan die hen helpen een diepere waardering voor de natuur te ontwikkelen, het belang van biodiversiteit en milieubehoud te begrijpen, en tegelijkertijd plezier te hebben in de buitenlucht.

Voor alle leeftijden!

Onze buitenschoolse opvang in Breda is geschikt voor kinderen van alle leeftijden! We bieden een veilige en stimulerende omgeving waar uitdaging is voor alle kinderen na schooltijd en waar zij tijdens vakanties kunnen ontspannen, spelen en plezier maken. Onze activiteiten en programma’s zijn afgestemd op de verschillende leeftijdsgroepen, zodat we kunnen voldoen aan de behoeften en interesses van elk kind. 

We zorgen voor een gevarieerd aanbod van activiteiten, zoals spelletjes, creatieve projecten, sportactiviteiten, buitenspelen en nog veel meer.

Scholen

Wij halen kinderen op van de volgende basisscholen:

  • International School Breda
  • Kbs Petrus & Paulus
  • Montessori Breda
  • Nutsbasisschool Dirk van Veen
  • NBS Boeimeer

 

Indien de school van jouw kind er niet bij staat, neem dan contact met ons op. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden

BSO Devi

Heb je nog vragen over BSO Devi Creative, neem gerust contact met ons op. Bekijk ook eens onze andere locatie: Devi Outdoor.