Werken bij Devi Ginneken

Locatie Ginneken is ons verborgen pareltje, gelegen in een woonwijk. Via een gangetje kom je terecht bij deze mooie locatie. Hier kom je meteen in een grote binnentuin vol groen en rust.

Groepen

Er zijn 3 groepen op locatie Ginneken; een baby-, dreumes- en peutergroep. De dreumes en peutergroep zit in het hoofdgebouw. De babygroep zit in het bijgebouw. De schuifdeuren van de dreumes en peutergroep gaan regelmatig open, zo kunnen de kinderen gezellig met elkaar spelen. De binnentuin dient als plek om alle groepen
bij elkaar te brengen. Hier kunnen de kinderen van alle leeftijden samenkomen.

Team

Het team van Ginneken is erg warm en verbonden met elkaar. Dit komt omdat de locatie erg kleinschalig is. De leidsters maken van elke dag een feestje, voor de kinderen maar ook voor alle collega’s van de locatie. Samen bedenken ze de leukste activiteiten voor de kinderen.  

Contact ouders

De leidsters zijn niet alleen heel erg verbonden met elkaar, maar ook met de ouders en kinderen. Ze kennen alle kinderen van de locatie, ook van de andere groepen dan waar ze op werken. Hetzelfde geld voor de ouders. De ouders kennen de leidsters van de locatie, ook al zit hun kind op een andere groep. Dit zorgt voor een goed en warm contact met de ouders. Het gaat verder dan alleen maar een praatje maken over het kind.

Werken bij Devi Kids

Lijkt het je leuk om bij Devi Kids te komen werken? We hebben regelmatig vacatures voor onze kinderdagverblijven en BSO. Staat je gewenste vacature er niet bij? Stuur gerust een open sollicitatie!

Bij Devi Kids hechten we veel waarde aan professionaliteit, passie en liefde. Om onze mensen te inspireren en te laten groeien binnen hun mogelijkheden investeren we in wie ze zijn. Zo zijn onze mensen loyaal, geïnspireerd en gemotiveerd om elke dag met de kinderen de mogelijkheden van het leven te ontdekken. 

Delen:

Ook leuk om te lezen