Een kijkje achter de schermen: een gesprek met Iris

Iris is begonnen bij Devi Kids toen we nog één locatie hadden, Devi Sonsbeeck. Inmiddels is Devi Kids uitgegroeid naar 4 locaties. Momenteel werkt Iris op bij Devi Ginneken als pedagogisch medewerker en coördinator gezonde kinderopvang. Lees hier het verhaal van Iris.

Een grote organisatie

In mijn stagetijd heb ik stagegelopen bij een organisatie. Elk schooljaar liep ik stage bij een andere locatie. Toen ik na mijn opleiding een invalcontract kreeg, was dat fijn maar ik miste toch een beetje vastigheid. Een klasgenoot van mij deed een vervolgopleiding en liep stage bij Devi Kids. Dat sprak me aan en zo ben ik ook bij Devi Kids gaan werken.

De persoonlijke benadering

Het gesprek bij Devi kids heeft me echt overtuigd. Het was kleinschalig en knus, totaal anders dan wat ik gewend was. Bij mijn vorige werk was alles massaal. Bij Devi Kids ken je iedereen goed en het voelt echt fijn en vertrouwd. De visie, het stukje yoga, het kind volgen, en aandacht voor voeding paste veel beter bij mij.

Passie voor gezonde voeding

Ik heb bijgedragen aan het opzetten van de warme maaltijden bij Devi Kids. Ik miste het zijn met de kinderen toen ik meer in de keuken stond. Toen ben ik het gaan combineren en later kreeg ik de kans om de opleiding tot coördinator gezonde kinderopvang te volgen. Nu werk ik op locatie Ginneken als pedagogisch medewerker en ben ik coördinator gezonde kindervang voor Devi Kids.

Werken vanuit het hart

Een echte Devi medewerker werkt vanuit het hart, kijkt naar het kind en stemt goed af met ouders en collega’s. Het draait om een leuke dag voor de kinderen en werken vanuit gevoel. Ben je creatief en leergierig, dan is er voor jou een plekje.

“Bij Devi Kids vind je niet alleen een baan, maar een warm team waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.’’

Een warm bedrijf 

Devi Kids is een ruimdenkend bedrijf met oog voor werknemers en kinderen. Het voelt echt als thuiskomen. We hebben regelmatig teamuitjes en gezellige groepsvergaderingen. We gaan dan vaak eerst samen eten en daarna vergaderen.

Kindbelofte

Dat elk kind met een lach de deur uit gaat.

Werken bij Devi Kids

Wil jij net als Iris samen met ons ervoor zorgen dat de kinderen elke dag met plezier beleven? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We ontmoeten je graag!

 

Delen:

Ook leuk om te lezen

Bij Devi Kids vinden we bewegen erg belangrijk. We geloven dat dansen en bewegen niet alleen leuk is, maar ook van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van de kinderen. We...