Werken bij Devi Sonsbeeck

Gelegen aan de rand van het Sonsbeeck park in de wijk Boeimeer bevindt zich ons kinderdagverblijf Devi Sonsbeeck.

Eerste locatie

Devi Sonsbeeck is onze eerste locatie. Er zijn medewerkers die al vanaf de oprichting bij Devi Sonsbeeck werken. Sonsbeeck bestaat uit drie groepen: Lotus (babygroep), Zon (dreumesgroep) en Regenboog (peutergroep). Je komt binnen op de baby groep, waarna je door de schuifdeur bij de dreumesgroep uitkomt. Via de dreumesgroep ga je door de deur naar de peutergroep. Zo zijn alle groepen met elkaar verbonden. Daarmee is deze locatie erg kleinschalig.

Devi Koffie Café

Op het begin was Devi Sonsbeeck naast een kinderdagverblijf ook een koffie café, genaamd Devi Koffie Café. Doordeweeks was het een kinderdagverblijf en in het weekend opende het koffie café zich. Na enige tijd bracht dit de mensen verwarring. Zo kwamen er doordeweeks ook mensen voor het koffie café. Daarom hebben we besloten om ons volledig te focussen op het kinderdagverblijf. Dit verklaard waarom de locatie een grote keuken heeft met openslaande ramen naar buiten.

Sonsbeeck park

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk buiten zijn. Helaas is dit niet voor iedereen even makkelijk en vanzelfsprekend. Daarom hebben we in 2016, in samenwerking met het stichting Het Gehandicapte Kind en Gemeente Breda, een speelplek gerealiseerd waar alle kinderen kunnen samenspelen. Ook de tuin bij onze locatie rolstoelvriendelijk.

Het park is ook een fijne plek om in je pauze te gaan wandelen, alleen of samen met collega’s. Geniet van de rust en natuur en neem even een momentje om tot rust te komen.

Werken bij Devi Kids

Devi Kids wil dat iedere dag een beleving is voor het kind. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat de kinderen elke dag met plezier beleven? We hebben regelmatig vacatures voor onze kinderdagverblijven en BSO. Staat je gewenste vacature er niet bij? Stuur gerust een open sollicitatie!

Delen:

Ook leuk om te lezen

Locatie Ginneken is ons verborgen pareltje, gelegen in een woonwijk. Via een gangetje kom je terecht bij deze mooie locatie. Hier kom je meteen in een grote binnentuin vol groen...
Op steeds meer kinderopvanglocaties zie je tegenwoordig buitenbedjes staan. Oorspronkelijk komt dit concept uit Scandinavië, maar ook in Nederland beginnen meer mensen de voordelen van buiten slapen te zien. Ook...
Het is alweer mei! In deze maand worden er veel dieren geboren. Daarom staat mei in het teken van het thema Dierenwereld. We hebben het over allerlei soorten dieren. Zo...