Werken bij Ruitersbosch

Locatie Ruitersbosch is onze derde en grootste locatie. De locatie bevindt zich in een voormalig woonhuis. Het grote huis hebben we omgetoverd tot een mooie Devi locatie. Omdat het een voormalig woonhuis is voelt het erg huiselijk en warm aan.

Internationaal

Deze locatie heeft veel verschillende culturen. Ruitersbosch is onze tweetalige locatie. Hier wordt zowel Nederlands als Engels gesproken. Er werken ook enkele medewerkers wiens moedertaal Engels is. Zo wordt het de Engelse taal goed gesproken. Naast deze locatie zit de International School Breda. Daar hebben we een nauwe samenwerking mee.

Groepen

Omdat Ruitersbosch de grootste locatie is heeft het ook de meeste groepen. Er zijn 5 groepen op de locatie. De groepen hebben Nederlandse en internationale kinderen. We hebben geen aparte groep waar alleen maar internationale kinderen in zitten. Door juist de groepen te mengen kunnen de kinderen van elkaar leren.

Bovenverdieping

Op de bovenverdieping bevindt zich de peutergroep. Ook is hier een grote ruimte met een tafel waar je in de pauze gezellig kan eten met collega’s. Omdat het een grotere locatie is zijn er altijd mensen waarmee je pauze kan houden. Bij Ruitersbosch is er altijd gezelligheid en reuring.  

Buitenruimte

Net zoals bij elke Devi locatie heeft ook Ruitersbosch een mooie grote tuin waar alle kinderen samen kunnen komen om te spelen. Er is een trampoline, glijbaan en zandbak. Ook is er genoeg ruimte om te spelen met ander speelmateriaal. Ruitersbosch en Ginneken hebben in de tuin buitenbedjes voor de kinderen. Hier kunnen ze ingelegd  worden in plaats van binnen.

Werken bij Devi Kids

Devi Kids wil dat iedere dag een beleving is voor het kind. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat de kinderen elke dag met plezier beleven? We hebben regelmatig vacatures voor onze kinderdagverblijven en BSO. Staat je gewenste vacature er niet bij? Stuur gerust een open sollicitatie!

Delen:

Ook leuk om te lezen