Tweetalige kinderopvang

Devi Kids is een unieke combinatie van kinderdagverblijf, Engelstalige opvang en BSO. Binnen Devi Kids hebben we 2 tweetalige locaties: Devi Ruitersbosch & Devi Creative. Op onze tweetalige locaties hebben we native speakers om de Engelse taal goed over te brengen.

Van elkaar leren

Tweetalige kinderopvang is een verrijking aan de taal. Op spelenderwijs leren de kinderen van elkaar. Dit begint met simpele woordjes en kan daarna uitbreiden tot zinnen en gesprekken. Jonge kinderen kunnen snel nieuwe dingen leren, zoals een taal leren. Voor Nederlandstalige kinderen is het mooi om op jonge leeftijd al kennis te maken met de Engelse taal, dit kan later voordelen bieden. Ook voor het kindje wat Engels spreekt is het goed om in een gemengde groep te zitten, zo leert hij of zij de Nederlandse taal van de andere kinderen. Op die manier kunnen de kinderen van elkaar leren.

Native speakers

Bij Devi Kids hebben we Engelse native speakers op onze tweetalige locaties. Een native speaker is iemand met Engels als moedertaal. Native speakers dragen bij aan het juist overbrengen van de taalvaardigheden. Op de tweetalige locatie wordt afwisselend Nederlands en Engels gesproken.

De native speakers zijn niet alleen waardevol voor de internationale kinderen, maar biedt ook gemak aan de internationale ouders, waardoor de communicatie makkelijk verloopt.

Voorbereiden basisschool

De kinderopvang kan kinderen goed voorbereiden op de basisschool. Hier leren ze om samen te spelen, verschillende vaardigheden te ontwikkelen en het wennen aan een dagritme. Zo weten ze wat ze elke dag kunnen verwachten.

Voor iedereen

Tweetalige opvang is voor zowel Nederlandse als internationale kinderen waardevol. Ben je benieuwd hoe onze locaties eruitzien, kom gerust eens langs!

 

Delen:

Ook leuk om te lezen