Voeding is de basis van het leven! Gezond eten is essentieel voor de gezondheid, groei en ontwikkeling van een kind. Gezonde voeding voor een kind betekent dat ze minder kans hebben om ziektes te ontwikkelen. Het betekent ook dat ze zich beter voelen, er beter uitzien en meer van het leven genieten. Bij Devi vinden we het belangrijk dat kinderen leren hoe belangrijk gezonde voeding is. We zorgen voor lekker en voedzaam eten met een prachtig seizoensgebonden menu. Alles wordt ter plaatse vers gekookt door onze koks, is zelfgemaakt en smaakt heerlijk!

Devi Food - voeding


Devi Food

Devi Food is opgericht in 2015 met de visie dat gezonde voeding de basis vormt voor het leven. Op het gebeid van voeding creëren, ontwikkelen en leren we kinderen, pedagogisch medewerkers en ouders. Onze koks zijn uiterst toegewijd en verenigd in hun visie om hoogwaardige, verse en gezonde maaltijden te maken voor alle leeftijden.

Er kan weinig twijfel over bestaan dat de kwaliteit van het voedsel dat kinderen eten uiterst belangrijk is. Het eten van een evenwichtige voeding speelt een cruciale rol, niet alleen in het behoud en de verbetering van de gezondheid, maar ook om de kinderen op het juiste pad te zetten terwijl ze opgroeien. Wij zijn zeer gepassioneerd over ons werk en maken gebruik van verse, lokale en biologische producten om dagelijks gezonde en lekkere maaltijden te serveren.

We gaan verder dan koken! De basis van het leven verdient aandacht en liefde. We combineren voeding met gezondheid en dragen dit uit naar de wereld. Buiten de maaltijden, zullen er ook workshops en opleidingen worden gegeven om zo iedereen een stukje goeds mee te geven.


 

Food for all ages

Kinderen van verschillende leeftijden hebben verschillende voedingsbehoeften. Wij zorgen ervoor dat elke leeftijdscategorie voeding krijgt die leuk, lekker en gezond is. Wij hechten waarde aan de mening van de kinderen en de ouders. We betrekken, informeren en onderwijzen hen om overeenstemming en betrokkenheid te creëren.

Baby

Er zijn geen regels of een voedingsschema te geven voor hoe vaak baby’s een voeding nodig hebben. Voeden gebeurt zo vaak als een kind aangeeft te willen drinken of het nu borst of flesvoeding krijgt. Tussen de 4 en 6 maanden mag een baby langzaam gaan wennen aan vast voedsel. Binnen Devi volgen we het eerste levensjaar volledig het natuurlijke ritme van het kind. Samen met de ouder(s) kijken we elke dag weer naar het voedingsschema en kan je bij ons terecht voor advies.

Peuter

 Het is vooral belangrijk dat een peuter gezond en voldoende eet. Het voedingsschema komt qua tijden en maaltijden overeen met ons eigen eetpatroon en een peuter eet doorgaans volledig met de pot mee. Ons voedingsschema wordt bewust samengesteld ,zodat de kinderen krijgen wat ze nodig hebben.

Schoolkind

Een schoolgaand kind is volop in de groei. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat een kind alle gezonde bouwstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft. Maar hoe dat je dat nu kinderen een steeds duidelijkere voorkeur ontwikkelen? Binnen Devi nemen we de kinderen mee in het belang van voeding. We leren, bakken, koken en eten samen om kinderen bewust te maken dat voeding leuk en gezond is!

We vertellen je graag meer over onze voeding! Kom gerust eens langs bij een van onze locaties.

Devi kids eten