Thema verkeer

De maand september staat in het teken van het thema verkeer.

Cursus JONGleren

In mei hebben een aantal leidsters van de verschillende locaties de cursus ‘JONGleren in het verkeer’ gevolgd. Dit is een programma dat bedoelt is om de verkeersveiligheid van jonge kinderen te bevorderen. Kinderen nemen vanaf jongs af aan al deel in het verkeer en kunnen zich op jonge leeftijd al bewust worden van de verkeersveiligheid. Verkeersopvoeding vormt de basis voor veilig en verantwoord verkeersgedrag. Om dit programma in de praktijk uit te kunnen voeren, zijn alle locaties voorzien van een kist met handvaten en leuke materialen erin.

Dag van de leidster

Op 21 september vieren we de Dag van de Leidster. Een dag waarin we alle leidsters in het zonnetje zetten om ze te bedanken voor al hun harde werk en liefde. Het wordt een feestelijke dag!

Personeelsuitje

Deze maand staat ook ons jaarlijkse personeelsuitje gepland. Tijdens deze dag komt al het personeel samen om met elkaar leuke activiteiten te doen. Dit is een mooie gelegenheid om nieuwe collega’s te leren kennen en om collega’s van andere locaties te zien. We kijken er erg naar uit.

Uitjes

Deze maand staan er ook enkele leuke uitjes op de planning. Welk activiteit je kind gaat doen verschilt per locatie en per groep. Zo gaan we naar de bibliotheek en daar lezen we leuke boekjes. Brengen we een bezoekje aan de kinderboerdij waar we dieren mogen aaien en gaan we naar de waterspeeltuin.

Laten we van september een fantastische maand maken!


Delen:

Ook leuk om te lezen