Thema dierenwereld

Het is alweer mei! In deze maand worden er veel dieren geboren. Daarom staat mei in het teken van het thema Dierenwereld. We hebben het over allerlei soorten dieren. Zo hebben we het over huisdieren, boerderijdieren, wilde dieren en knuffeldieren.

Praten over dieren

We hebben het over allerlei soorten dieren. Welke dieren ken jij en wat is je lievelingsdier? Wat voor geluiden maken ze, kan je het geluid herkennen en nadoen? Daarnaast leren we woorden over dieren en zingen we de leukste liedjes.

Knuffeldier

Alle kindjes mogen ook een dag hun lievelingsknuffel meenemen naar Devi Kids. Loeiende koeien, kakelende kippen, knorrende varkens en blaffende hondjes. Van alle knuffeldiertjes maken we samen een gezellige boerderij!

Kinderboerderij

Met de dreumesen en peuters gaan we deze maand naar de kinderboerderij! De kinderboerderij is een plek waar de kinderen spelenderwijs leren over verschillende dieren en hun leefomgeving. Ze mogen dieren aaien en kunnen spelen in de speelweide.

Moestuin

Vorige maand hebben we zaadjes voor gezaaid. Als deze groot genoeg zijn kunnen we deze overplanten in onze moestuinen! Vanaf hier kunnen ze verder groeien tot volwaardige plantjes. Waarna we ze kunnen gaan oogsten en proeven.

Feestdagen & vakantie

De eerste week van mei is het meivakantie. Daarnaast zijn er deze maand 2 feestdagen. Namelijk Hemelvaart en Pinksteren. Tijdens deze 2 feestdagen is Devi Kids gesloten.

Delen:

Ook leuk om te lezen