Devi Outdoor: Onze eerste buiten BSO

De natuur is een onuitputtelijke bron van energie. Ze biedt rust, ruimte, geluk en vormt de basis van onze gezondheid. Bij Devi Kids omarmen we de natuur in al haar glorie. We willen kinderen de kans geven om op hun eigen unieke manier te leren en zich te ontwikkelen, geïnspireerd door de natuur. Met daarbij het gebruik van natuurlijke elementen, het aanbieden van gezonde voeding en het volgen van de seizoenen. We gaan naar buiten en verkennen wat de wereld ons te bieden heeft.

Op 28 augustus 2023 is Devi Outdoor geopend. Bij Devi Outdoor staat buiten zijn in de natuur centraal. Na schooltijd nemen we kinderen mee naar het bos of een nabijgelegen natuurgebied, waar ze onbevangen en vrij op ontdekking kunnen gaan. Ben jij klaar om met ons mee te gaan op dit avontuur?

Ontdekken in de natuur

Bij Devi Outdoor gaan we op ontdekkingstocht in de natuur! We ervaren de natuur door te voelen, ruiken, proeven en observeren. We werken met wat we tegenkomen in de natuurlijke omgeving. Dat betekent dat we hutten bouwen, brandnetelsoep maken, bodemdiertjes zoeken, vuur maken, sporen zoeken en verstoppertje spelen. Daarnaast werken we met verschillende thema’s om verdieping en creativiteit te stimuleren. Kinderen kunnen deelnemen aan geplande activiteiten, maar er is ook volop ruimte voor vrij spel!

Weer of geen weer, wij gaan naar buiten

Bij Devi Outdoor gaan we door, ongeacht het weer. Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. We gaan naar buiten, of het nu zonnig is of regent. Op die manier ontdekken we de bijzonderheden van elk seizoen. Als je start bij de BSO ontvang je een kledingadvieslijst voor elk seizoen, we zullen ook enkele benodigdheden faciliteren.

We kijken ernaar uit om met Devi Outdoor een nieuwe wereld te verkennen.
Wil je jouw kinderen de kans geven om de wonderen van de natuur te ervaren en zich te ontwikkelen in een stimulerende buitenomgeving? Kom dan langs bij Devi Outdoor of een van onze andere kinderopvang– of kinderdagverblijflocaties in Breda en ontdek samen met ons een nieuwe wereld! Plan een rondleiding en ervaar de magie van de natuurlijke ontdekkingsreis.

Delen:

Ook leuk om te lezen