Kinderdagverblijf Breda

Zoek je een kinderdagverblijf in Breda? De kinderdagverblijven van Devi Kids zijn  gelegen in Breda. De ontwikkeling van iedere kind staat bij ons centraal. We lachen, leren, leven en geven liefde aan elk kind. Vanuit geluk en liefde groeien kinderen op in een veilige en uitdagende omgeving. Elke dag is weer een mooie dag! Wil je meer weten over ons kinderdagverblijf? Stel gerust je vraag aan ons en wij beantwoorden deze met alle liefde.

De locaties in Breda

Kinderdagverblijf Devi Kids Breda

Devi Kids is een kleinschalig kinderdagverblijf in Breda. We hebben 3 locaties:

 

 

Alle locaties bieden alle kinderen ruimte voor de natuur, rust en diverse activiteiten. Samen ontdekken we de prachtige wereld die aan onze voeten ligt. Dat vinden we belangrijk bij Devi Kids. In ons kinderdagverblijf in Breda ontdekken kinderen op hun eigen(wijze) manier het leven. Bijvoorbeeld met dans, yoga, sport en leuke excursies. We proberen zoveel mogelijk buiten te zijn om lekker te spelen en te leren.

Ontdek Devi Kids

Bij Devi Kids geloven we in de kracht van liefde en de waarde van opgroeien vanuit eigenheid. Ruimte, rust, creativiteit, leren en ontdekken staan centraal. Alle locaties zijn vol groen en stimuleren de ontwikkeling & creativiteit van elke leeftijd. Bovendien hebben alle ruimtes een eigen functie. Daarbij kun je denken aan knutsel-, speel- en ontdekhoekjes. Ook vind je een centrale tuin waar iedereen elkaar ontmoet en genoten wordt van alles wat de natuur te bieden heeft. Bij Devi Kids hebben we directe samenwerkingen met de basisscholen in de buurt en de International School Breda.

Kom gerust eens langs

Ben je benieuwd naar ons kinderdagverblijf in Breda? Kom gerust een kijkje nemen en plan vrijblijvend een rondleiding in. We laten je graag de rust, natuur en warmte zien van de verschillende locaties.

Ben je enthousiast geworden van Devi Kids? Aanmelden kan gemakkelijk online op onze website.