Kinderopvang Breda centrum

Ben je op zoek naar een kinderopvang dichtbij Breda centrum? Maak dan kennis met Devi Kids; natuurlijke kinderopvang in Breda. Bij ons staat lachen, leren, leven en liefde centraal. Samen op ontdekking. Voor de eigen ontwikkeling van ieder kind. Vanuit geluk en liefde groeien kinderen op in een veilige en uitdagende omgeving. Wij maken van elke dag een feestje. Wil je meer weten over onze kinderopvang in Breda vlakbij het centrum? Neem vrijblijvend contact met ons op en we beantwoorden jouw vraag met alle liefde.

Onze locaties vlakbij centrum Breda

Nabij centrum Breda vind je Devi Kids Sonsbeeck. Deze locatie biedt alle kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar volop ruimte voor natuur, rust en diverse activiteiten. Samen ontdekken we de mogelijkheden die de wereld te bieden heeft. Bij Devi Kids vinden we het belangrijk dat kinderen op hun eigen(wijze) manier het leven ontdekken. Dit doen we door middel van yoga, dans, sport en excursies. We proberen zoveel mogelijk buiten te zijn om lekker te spelen en te leren. Je bent ook welkom voor een rondleiding in één van onze andere locaties: Devi Kids Ruitersbosch en Devi Kids Ginneken. Ook deze locaties zijn in de buurt van centrum Breda.

Ontdek Devi Kids

Bij Devi Kids geloven we in de kracht van liefde en de waarde van opgroeien vanuit eigenheid. Door middel van liefde, aandacht en creativiteit kan een kind zich met een grote lach ontwikkelen. Alle locaties zijn vol groen en stimuleren de ontwikkeling & creativiteit van elke leeftijd. Bovendien hebben alle ruimtes een eigen functie. Dan kun je denken aan knutsel-, speel- en ontdekhoekjes. Ook vind je een centrale buitenruimte waar iedereen elkaar ontmoet en lekker genoten wordt van alles wat de natuur te bieden heeft. Bij Devi Kids hebben we directe samenwerkingen met de basisscholen in de buurt en de International School Breda. Wij zetten onze expertise in om leerlijnen, beleid en visie te integreren en te innoveren.

Kom gerust eens langs

Ben je benieuwd naar onze kinderopvang nabij het centrum van Breda? Kom gerust een kijkje nemen en plan vrijblijvend een rondleiding in. Onze medewerkers laten je graag de rust, natuur en warmte zien van de locatie.

 

Overtuigd van de kracht van Devi Kids? Aanmelden doe je online. In enkele stappen betreed je de natuurlijke wereld van onze kinderopvang