Thema reizen

De zomervakantie is begonnen en we kunnen niet wachten om op avontuur te gaan! Augustus staat bij ons in het teken van het thema reizen, waarin we samen met de kinderen de wereld om hen heen ontdekken. Reizen is een prachtige ervaring voor kinderen, want zo ontdekken ze nieuwe culturen, talen en omgevingen. Het prikkelt hun nieuwsgierigheid en stimuleert hun verbeeldingskracht en creativiteit.

Activiteiten

Deze maand gaan we samen op ontdekkingstocht waar we onze fantasie en creativiteit gebruiken. We creëren een magische tent waarin we kunnen kamperen en avonturen beleven. We maken zelfs een ballon om op reis te gaan naar verre en fantasierijke bestemmingen. Met zelfgemaakte verrekijkers bekijken we het prachtige landschap om ons heen.

Taal

We leren samen steeds meer nieuwe woorden in het Nederlands en het Engels. Van het zwembad tot de zon en het strand. Bij Devi Ruitersbosch, onze tweetalige locatie, zijn er kinderen van verschillende achtergronden en culturen. Dit is een mooie mogelijkheid om te leren over elkaars taal en cultuur.

Het is een reis vol ontdekkingen, waarbij kinderen van elkaar leren en een bredere kijk op de wereld krijgen. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!

Delen:

Ook leuk om te lezen