Thema Buitenleven

De zomer is van start gegaan! In de maand juli staat het “Buiten Leven” centraal. Met het mooie weer is het heerlijk om zoveel mogelijk buitenactiviteiten te organiseren en te genieten van de frisse lucht. De activiteiten en eetmomenten zullen daarom ook zoveel mogelijk buiten plaatsvinden. Er zal veel met water gespeeld worden om lekker af te koelen. Zwemkleding is daarom fijn om mee te geven aan je kind.

Buiten leven is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. We gaan samen op ontdekkingsreis in de natuur. We leren over planten, bomen en kleine beestjes die we buiten tegenkomen. 

Modderdag

Deze maand vieren we Modderdag. Tijdens Modderdag staat vrij spelen met de elementen water en zand centraal. Wij laten de kinderen zelf modder maken en ervaren hoe dit voelt. Wat gebeurt er als je het zand bij het water doet en andersom? De kinderen krijgen de ruimte om modder te maken, te ontdekken en te beleven.

Buiten leven

Daarnaast vieren we deze maand Modderdag. Tijdens Modderdag draait alles om vrij spelen met water en zand. We laten de kinderen kennismaken met modder en ze krijgen de ruimte om zelf modder te maken en te ontdekken hoe het voelt. Het mengen van zand en water prikkelt hun creativiteit en zorgt voor een heleboel plezier. Ze kunnen zich helemaal uitleven met modderige activiteiten.

Delen:

Ook leuk om te lezen