Thema sprankelen

De laatste maand van het jaar is aangebroken. Deze maand zit vol met feestdagen en activiteiten. Daarom sluiten we deze maand sprankelend af. Tijdens het thema ‘Sprankelen’ genieten we van al het moois wat deze maand met zich mee brengt. Denk aan de feestdagen, de lichtjes, het samenzijn en misschien wel sneeuw!

Terugblik

Wat is de tijd snel voorbij gegaan. We blikken terug op een mooi jaar. Dit jaar hebben we weer veel leuke activiteiten gedaan en uitjes gehad. We hadden elke maand leuke thema’s, heerlijke gerechten, ontspannende yoga activiteiten, groenten uit eigen moestuin en zijn ook veel buiten geweest. Dit jaar hebben we voor het eerst de Peuter-4-daagse gelopen, hier hebben we ook ontzettend van genoten. Ook hebben we nieuw personeel verwelkomt en veel leuke dingen met het personeel gedaan. Zoals teamuitjes, juffendag, dag van de leidster en het personeelsfeest.

Gezelligheid

December draait om gezelligheid en samenzijn. Met zijn allen maken we feestelijke knutselwerkjes, zoals een kerstslinger van sneeuwvlokjes. We zingen mee met vrolijke kerstliedjes en genieten van de kerstlichtjes. Om ook tot rust te komen in deze drukke periode gaan we verschillende yoga activiteiten doen, zoals sinterklaas- & winteryoga.

Winter

Aan het eind van de maand start de winter. In de winter gebeurd er van alles buiten, het kan gaan sneeuwen, het water bevriest en de bomen zijn kaal. Door de lagere buitentemperatuur heeft het lichaam behoefte aan warmte. Geef daarom de voorkeur aan warme voedzame maaltijden, en warme dranken zoals thee. Op onze Instagram delen we regelmatig recepten voor een warme maaltijd.

We gaan een sprankelend december in! We wensen jullie fijne feestdagen  en een mooie decembermaand toe. 

Delen:

Ook leuk om te lezen