BSO Breda

De buitenschoolse opvang van Devi Kids in Breda staat voor lachen, leren, leven en liefde. Rust, ruimte, creativiteit, leren en ontdekken staan centraal. Samen op ontdekking, zodat ieder kind zich ontwikkelt op zijn of haar eigen(wijze) manier. Binnen onze BSO in Breda is hier alle rust en ruimte voor. Wil je meer weten over de buitenschoolse opvang van Devi Kids? Stuur gerust een berichtje naar ons, wij helpen je graag verder.

Buitenschoolse opvang in Breda

Kinderen step

De buitenschoolse opvang Ruitersbosch in Breda is centraal gelegen ten opzichte van de verschillende basisscholen in de omgeving. Denk aan International School Breda, Petrus en Paulus, De Nuts en Montessori. Wij halen de kinderen uit school, waarna we naar de BSO gaan. Waar de kinderen heerlijk kunnen buitenspelen in onze tuin, knutselen of verkleden. Elke dag is anders en elke dag is een ontdekkingstocht.

Kom gerust eens langs

Ben je benieuwd naar onze buitenschoolse opvang in Breda? Kom gerust een kijkje nemen en plan vrijblijvend een rondleiding in. Onze vriendelijke en enthousiaste medewerkers laten je graag de rust, natuur en warmte zien van onze locaties.

Ben je enthousiast geworden van Devi Kids? Aanmelden kan gemakkelijk online op onze website.