Kinderopvang Princenhage

Elke dag is een andere dag op onze kinderopvang locaties in de buurt van Princenhage. Kinderen lachen, leren, leven en zijn vol liefde. Hun gevoel komt en gaat zoals het op dat moment is. Niet bedekt met een laagje, maar puur zonder gedachten. Ze zien de wereld als een grote ontdekking met oneindig veel mogelijkheden.

Binnen Devi Kids geloven we dat liefde, geluk en een goede gezondheid kinderen in staat stelt zich te ontwikkelen tot wie ze zijn. We gaan samen op avontuur en maken van elke dag een feestje! Ben je benieuwd naar onze kinderopvang locaties bij jou in Princenhage in de buurt? Kom gerust eens kijken tijdens een rondleiding.

Onze locaties

Wanneer je vanuit Princenhage een kinderopvanglocatie in de buurt zoekt, verwijzen we je graag door naar Devi Kids Sonsbeeck en Devi Kids Ruitersbosch. Beide locaties bieden een prachtige plek voor kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar waar volop ruimte is voor natuur, rust en diverse activiteiten. Bij Devi Kids vinden we het belangrijk dat kinderen op hun eigen(wijze) manier het leven ontdekken. Dit doen we door middel van yoga, dans, sport en excursies. We proberen zo veel mogelijk buiten te zijn om lekker te spelen en te leren. Samen ontdekken we de mogelijkheden die de natuur te bieden heeft. 

Ontdek Devi Kids

Bij Devi Kids geloven we in de kracht van liefde en de waarde van opgroeien vanuit eigenheid. Ruimte, rust, creativiteit, leren en ontdekken staan centraal. Alle locaties zijn vol groen en stimuleren de ontwikkeling & creativiteit van elke leeftijd. Bovendien hebben alle ruimtes een eigen functie. Daarbij kun je denken aan knutsel-, speel- en ontdekhoekjes. Ook vind je een centrale tuin waar iedereen elkaar ontmoet en waar genoten wordt van alles wat de natuur te bieden heeft. Bij Devi Kids hebben we directe samenwerkingen met de basisscholen in de buurt en de International School Breda. Gaat jouw kindje bijvoorbeeld naar KBS Sinte Maerte in Princenhage? Dan komen we hem of haar graag halen voor de buitenschoolse opvang.

Kom gerust eens langs

Ben je benieuwd naar ons kinderdagverblijf nabij Princenhage in Breda? Kom gerust een kijkje nemen en plan vrijblijvend een rondleiding in. We laten je graag de rust, natuur en warmte zien van de locaties.

Ben je enthousiast geworden van Devi Kids? Aanmelden kan gemakkelijk online op onze website.