Kinderopvang Princenhage

Ben je op zoek naar een kinderopvang in Princenhage? Maak dan kennis met Devi Kids in Breda. Bij ons staat lachen, leren, leven en liefde centraal. Samen op ontdekking. Voor de eigen ontwikkeling van ieder kind. Vanuit geluk en liefde groeien kinderen op in een veilige en uitdagende omgeving. Wij maken van elke dag een feestje. Wil je meer weten over onze kinderopvang in Breda in de wijk Princenhage? Neem vrijblijvend contact met ons op en we beantwoorden jouw vraag met alle liefde.

Onze locaties

Nabij de wijk Princenhage in Breda vind je Devi Kids Sonsbeeck en Devi Kids Ruitersbosch. Beide locaties bieden een prachtige plek voor kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar waar volop ruimte is voor natuur, rust en diverse activiteiten. Bij Devi Kids vinden we het belangrijk dat kinderen op hun eigen(wijze) manier het leven ontdekken. Dit doen we door middel van yoga, dans, sport en excursies. We proberen zoveel mogelijk buiten te zijn om lekker te spelen en te leren. Samen ontdekken we de mogelijkheden die de natuur te bieden heeft.

Ontdek Devi Kids

Bij Devi Kids geloven we in de kracht van liefde en de waarde van opgroeien vanuit eigenheid. Ruimte, rust, creativiteit, leren en ontdekken staan centraal. Alle locaties zijn vol groen en stimuleren de ontwikkeling & creativiteit van elke leeftijd. Bovendien hebben alle ruimtes een eigen functie. Daarbij kun je denken aan knutsel-, speel- en ontdekhoekjes. Ook vind je een centrale tuin waar iedereen elkaar ontmoet en genoten wordt van alles wat de natuur te bieden heeft. Bij Devi Kids hebben we directe samenwerkingen met de basisscholen in de buurt en de International School Breda.

Kom gerust eens langs

Ben je benieuwd naar ons kinderdagverblijf nabij Princenhage in Breda? Kom gerust een kijkje nemen en plan vrijblijvend een rondleiding in. We laten je graag de rust, natuur en warmte zien van de locatie.

Ben je enthousiast geworden van Devi Kids? Aanmelden kan gemakkelijk online op onze website.