Vacature hr medewerker

Wil jij werken als HR-medewerker bij Devi Kids? We zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste HR-medewerker met passie en kennis van het vakgebied. Bekijk onze vacature hieronder. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag kennis met je.

Wie zijn wij?

Devi Kids is een unieke combinatie van kinderdagverblijf, Engelstalige opvang en BSO. Vanuit geluk en liefde laten we kinderen opgroeien in een veilige en uitdagende omgeving. Van gezonde en biologische voeding tot Yoga, muziek en bewegen om zo de perfecte balans te vinden tussen wat elke ontwikkelingsfase nodig heeft.

Naar wie zijn we opzoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste HR-medewerker met passie en kennis in dit vakgebied. Iemand die secuur kan werken en van aanpakken weet. Wij hechten veel waarde aan professionaliteit, passie en liefde. Om onze mensen te inspireren en te laten groeien binnen hun mogelijkheden investeren we in wie ze zijn.

– Je bent 16 uur per week beschikbaar;
– Je hebt HR- ervaring;
– Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk.

Wat bieden we jou?
  • Een fijne werksfeer binnen een kleinschalige kinderopvangorganisatie.
  • Salaris conform CAO Kinderopvang.
  • Ruimte tot ontwikkeling in wie je bent en wat je graag wil worden.
  • Goede arbeidsvoorwaarden.
  • We werken samen aan jouw duurzame inzetbaarheid (bv yogalessen voor personeel).

Solliciteren?

Denk jij een mooie aanvulling te zijn op ons team? Stuur dan je CV en motivatie naar hr@devikids.com t.a.v. Mascha Voesenek- Janssen. We ontmoeten je graag!