vacature buitenschoolse opvang

Vind jij werken met kinderen fantastisch? Voor onze buitenschoolse opvang Devi Creative  zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerker!

De locatie bevindt zich in de International School Breda. Naast ons kinderdagverblijf Devi Ruitersbosch.

Naar wie zijn we opzoek? 

Binnen Devi Kids werk je samen met ons team van prachtige mensen. Wij hechten veel waarde aan professionaliteit, passie en liefde. We investeren graag in wie je bent om je te inspireren en te laten groeien binnen jouw mogelijkheden. Je verlangt naar het werken in een kleinschalige warme organisatie en hebt een sterke affiniteit met een gezonde levensstijl. Je bent loyaal, geïnspireerd en gemotiveerd om elke dag met de kinderen de mogelijkheden van het leven te ontdekken.


Wie ben jij? 

Jonge kinderen verwarmen jouw hart! Je zoekt een pure werkplek waar geluk, gezelligheid en liefde belangrijke waarden zijn, zowel voor de kinderen als voor jou als collega. Naast deze waarden herken je jezelf in de volgende eigenschappen: 

-Je doet graag dingen samen: Je werkt niet alleen graag samen met jouw collega’s, je houdt er ook van om regelmatig leuke dingen met elkaar te doen buiten werktijd, zoals onze borrels!

-Je bent verantwoordelijk: Naast het, vanzelfsprekend, zorgen voor de veiligheid en het welzijn van de kinderen, vind jij het belangrijk om gemaakte afspraken na te komen en initiatief te tonen als je ideeën hebt.

-Je bent creatief: Binnen Devi Kids streven we naar een goede kwaliteit van ontwikkeling voor de kinderen. Door jouw creativiteit weet je passende en leuke activiteiten te verzorgen voor de kinderen.  

-Je neemt graag eigenaarschap: Je ziet verbeteringsmogelijkheden of hebt nieuwe ideeën en je voelt je vrij deze met het team te delen. Na afstemming met elkaar zorg je ervoor dat de verbetering wordt uitgevoerd. 

-Je kan je verstaanbaar maken in de Engelse taal: Op onze tweetalige BSO spreken we zowel Engels als Nederlands met de kinderen.

Voor wie doe je het? 

Samen gaan we op ontdekking, zodat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen(wijze) manier. Bij Kinderopvang Devi Kids maken we van elke dag een feestje. We willen kinderen inspireren om zichzelf te zijn en volop te genieten van de mogelijkheden die de wereld hen biedt!

Wat bieden we jou? 

We bieden jou een werkplek waar geluk, gezelligheid en puur leven erg belangrijk is, ook voor jou als collega! Je komt terecht in een hecht team in een kleinschalige, betrokken organisatie. Bij ons vind je een werkplek waar persoonlijke ontwikkeling, flexibiliteit en het meedenken met jouw wensen belangrijk zijn. Verder bieden we je: 

– De mogelijkheid tot overleg om te werken van 12 tot 16 uur per week.
– Een werklocatie in de International School Breda, waar kinderen tussen 4-12 jaar aanwezig zijn.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?  

Na school halen we de kinderen op en gaan we naar de BSO. Hier beginnen we met het genieten van vers fruit en een leuke activiteit.

Nadat de kinderen hun fruit hebben gegeten, bieden we verschillende soorten activiteiten aan. Denk aan knutselen, toneelspelen, gebruik open einde speelgoed, tekenen, schilderen, sport en spel en nog veel meer. Ook gaan we regelmatig naar buiten, waar we verschillende spelletjes doen of waar de kinderen vrij kunnen spelen. Ieder kind mag en kan zijn eigen keuze maken wat hij of zij wil doen.

Rond 17:00 uur eten we gezamenlijk rauwkost, wat een gezellig tafelmoment met alle kinderen vormt. Maar voordat we hieraan beginnen, doen we samen yoga. Op deze manier kunnen de kinderen hun hoofd leegmaken na een drukke schooldag en komen ze weer helemaal tot zichzelf om de dag rustig af te sluiten.

Bij Devi Kids creëren we een stimulerende omgeving waarin kinderen zich vrij voelen om te spelen, ontdekken en leren. Daarnaast bouw je een vertrouwensband op met de kinderen en onderhoud je nauw contact met ouders en verzorgers.


Werken bij Devi Kids 

Devi Kids wil dat iedere dag een beleving is voor het kind. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat de kinderen elke dag met plezier beleven? Stuur dan je CV en motivatie naar amanda@devikids.com t.a.v. Amanda Rommens – Bruijnseels. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op via hetzelfde e-mailadres! 

Wie zijn wij? 

Devi Kids is een unieke combinatie van kinderdagverblijf, Engelstalige opvang en Buiten Schoolse Opvang. Bij ons staat lachen, leren, leven en liefde centraal. Vanuit geluk en liefde laten we kinderen opgroeien in een veilige en uitdagende omgeving. Van gezonde en biologische voeding tot yoga, muziek en bewegen om zo de perfecte balans te vinden tussen wat elke ontwikkelingsfase nodig heeft.