Buitenspelen devi ruitersbosch

Vind jij werken met jonge kinderen fantastisch? Voor onze gezellige locaties zijn we altijd op zoek naar een gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerker!

Naar wie zijn we opzoek? 

Binnen Devi Kids werk je samen met ons team van prachtige mensen. Wij hechten veel waarde aan professionaliteit, passie, liefde en gezelligheid. Om je te inspireren en binnen jouw mogelijkheden te laten groeien, begeleiden we je op weg naar een ervaren pedagogisch medewerker. Je bent loyaal, flexibel, geïnspireerd en gemotiveerd om elke dag met de kinderen de mogelijkheden van het leven te ontdekken.

Wie ben jij? 

Jonge kinderen verwarmen jouw hart! Je zoekt eenpure werkplek waar geluk, gezelligheid en liefde belangrijke waarden zijn, zowel voor de kinderen als voor jou als collega. Naast deze waarden herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

– Je doet graag dingen samen: Je werkt niet alleen graag samen met jouw collega’s, je houdt er ook van om regelmatig leuke dingen met elkaar te doen buiten werktijd zoals onze borrels!

– Je bent verantwoordelijk: Naast het, vanzelfsprekend, zorgen voor de veiligheid en het welzijn van de kinderen, vind jij het belangrijk om gemaakte afspraken na te komen en initiatief te tonen als je ideeën hebt.

– Je bent creatief: Binnen Devi Kids streven we naar een goede kwaliteit van ontwikkeling voor de kinderen. Door jouw creativiteit weet je passende en leuke activiteiten te verzorgen voor de kinderen.

– Je neemt graag eigenaarschap: Je ziet verbeteringsmogelijkheden of hebt nieuwe ideeën en je voelt je vrij deze met het team te delen. Na afstemming met elkaar zorg je ervoor dat de verbetering wordt uitgevoerd.

Voor wie doe je het?

Samen gaan we op ontdekking, zodat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen(wijze) manier. Bij Kinderdagverblijf Devi Kids maken we van elke dag een feestje. Met geluk en liefde laten we kinderen opgroeien in een veilige en uitdagende omgeving. We bieden gezonde en biologische voeding aan en stimuleren activiteiten zoals yoga, muziek en beweging om de perfecte balans te vinden tussen wat elke ontwikkelingsfase nodig heeft. Bij Devi Kids geloven we in de kracht van elk kind en streven we ernaar om hen te ondersteunen bij hun individuele groei en ontwikkeling.

Wat bieden we jou? 

We bieden jou een werkplek waar geluk, gezelligheid en puur leven erg belangrijk is, ook voor jou als collega! Je komt terecht in een hecht team in een kleinschalige, betrokken organisatie. Bij ons vind je een werkplek waar persoonlijke ontwikkeling, flexibiliteit en het meedenken met jouw wensen belangrijk zijn. Verder bieden we je:

– De mogelijkheid tot overleg om te werken van 18 tot 27 uur per week.

– Een mooie werklocatie in Breda, waar alle kindergroepen aanwezig zijn.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?  

Je begint jouw dag met een gevarieerd dagritme voor de kinderen. Je begint met een warm welkom en vrij spel, gevolgd door een ontspannen kringmoment met yoga. Daarna geniet je van vers fruit en een leuke activiteit. In de middag eet je samen met de kinderen een verse warme maaltijd gemaakt door onze eigen koks. Na de lunch is er een rustmomentje en vrij spel, gevolgd door een gezonde snack of avondmaaltijd. Gedurende de dag ga je regelmatig naar buiten, dit vinden we binnen Devi Kids erg belangrijk! Je sluit de dag af met een uitzwaaimomentje, waarbij je samen met je collega’s en ouders terugkijkt op een fijne dag en de kinderen naar huis gaan.

Werken bij Devi Kids 

Devi Kids wants every day to be an enriching experience for children. Would you like to join us in ensuring that children experience each day with joy? Send your CV and motivation to amanda@devikids.com t.a.v. Amanda Rommens – Bruijnseels. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op via hetzelfde e-mailadres!

Wie zijn wij? 

Devi Kids is een unieke combinatie van kinderdagverblijf, Engelstalige opvang en Buiten Schoolse Opvang. Bij ons staat lachen, leren, leven en liefde centraal. Vanuit geluk en liefde laten we kinderen opgroeien in een veilige en uitdagende omgeving. Van gezonde en biologische voeding tot yoga, muziek en bewegen om zo de perfecte balans te vinden tussen wat elke ontwikkelingsfase nodig heeft.