Natuurlijke kinderopvang

Ben je op zoek naar een kinderopvang waar de natuur centraal staat voor de ontwikkeling van elk kind. De kinderdagverblijven van Devi Kids in Breda staan voor lachen, leren, leven en liefde. Onze basis ligt in het hart van de wereld en zijn we in en met de natuur. Samen op ontdekking, zodat ieder kind zich ontwikkel op zijn of haar eigen(wijze) manier. Binnen ons natuurlijke kinderdagverblijf is hier alle rust en ruimte voor. Wil je meer weten over Devi Kids? Stuur gerust een berichtje naar ons, wij helpen je graag verder.

Onze kinderdagverblijven

Kinderdagverblijf Devi Kids Breda

Devi Kids is een kleinschalig, natuurlijk kinderdagverblijf in Breda. We hebben 4 locaties:

 

Alle locaties bieden de kinderen ruimte voor de natuur, rust en diverse activiteiten. Samen gaan we op ontdekkingstocht en kijken we naar het moois wat de wereld ons kan bieden.

Bij Devi Kids willen we de kinderen laten zijn wie ze zijn. Kinderen geluk laten ervaren, iedereen is anders en haalt geluk uit andere dingen. Bijvoorbeeld met dans, yoga, sport en leuke excursies. We proberen zoveel in de natuur te zijn om lekker te spelen en te leren.

Maak kennis met Devi Kids

Bij Devi Kids geloven we in de kracht van liefde en de waarde van opgroeien vanuit eigenheid. De basis ligt in rust, ruimte, creativiteit, bewegen en leren. Alle locations zijn vol groen en stimuleren de ontwikkeling & creativiteit van elke leeftijd. Ook vind je een centrale tuin waar iedereen elkaar ontmoet en lekker genoten wordt van alles wat de natuur te bieden heeft. Elke locatie is gericht op:

  • Develop; each child receives the attention and challenge they need.
  • Physical development; ontwikkelen is bewegen. Via ons sportprogramma geven we elke kind een basis mee voor hun toekomst.
  • With nature; binnen Devi werken we met de natuur.
  • The world; we ontdekken elke dag de wereld met haar oneindig veel mogelijkheden.

 

Bij Devi Kids hebben we ook directe samenwerkingen met de basisscholen in de buurt en de International School Breda. We use our expertise to integrate and innovate curricula, policies and vision.

Feel free to visit

Ben je benieuwd naar ons natuurlijk kinderdagverblijf in Breda? Kom gerust een kijkje nemen en plan vrijblijvend tour without any obligations. Our friendly and enthusiastic employees are happy to show you the rest, nature and warmth of our locations.