spelen voetbalveld

Devi Kids is op zoek naar een gemotiveerde actieve sportcoach voor onze BSO.

Wie zijn wij?

Devi Kids is een unieke combinatie van kinderdagverblijf, Engelstalige opvang en BSO. Bij ons staat lachen, leren, leven en liefde centraal. Vanuit geluk en liefde laten we kinderen opgroeien in een veilige en uitdagende omgeving. Van gezonde en biologische voeding tot yoga, muziek en bewegen om zo de perfecte balans te vinden tussen wat elke ontwikkelingsfase nodig heeft. Om dit te bereiken, zijn we bij elke stap betrokken. Samen gaan we op ontdekking, zodat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen(wijze) manier.

Bij de BSO van Devi Kids kunnen de kinderen leuke en uitdagende activiteiten doen. Gedurende de middag worden er verschillende activiteiten aangeboden. De kinderen kunnen kiezen wat ze leuk vinden en op ontdekkingstocht gaan! We creëren een veilige en actieve omgeving waar de kinderen na schooltijd lekker kunnen spelen. De groep wordt geleid door een combinatie van pedagogisch medewerkers en gediplomeerde sportinstructeurs. Je werkt samen met andere BSO-toppers om van iedere dag een feestje te maken voor onze kinderen.

Naar wie zijn we opzoek?

Binnen Devi Kids doen we het samen met ons team van prachtige mensen. Wij hechten veel waarde aan professionaliteit, passie en liefde. Om onze mensen te inspireren en te laten groeien binnen hun mogelijkheden investeren we in wie ze zijn. Zo zijn onze mensen loyaal, geïnspireerd en gemotiveerd om elke dag met de kinderen de mogelijkheden van het leven te ontdekken.

Je bent een teamplayer, ambitieus en je hecht waarde aan passie en liefde om elke dag met de kinderen de mogelijkheden van het leven te ontdekken.

-Aantal uren: 27-32 uur per week (in overleg).
-Ingangsdatum: 1 mei 2023.
-Enige ervaring en een diploma ALO, CIOS of ROC Sport en Bewegen vereist. 
-Basis beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal vanwege ons Internationale karakter.

Wat bieden we jou?

  • Een fijne werksfeer binnen een kleinschalige kinderopvangorganisatie
  • Ruimte tot ontwikkeling in wie je bent en wat je graag wil worden.
  • Goede arbeidsvoorwaarden 
  • We werken samen aan jouw duurzame inzetbaarheid (bv yogalessen voor personeel)

Solliciteren?

Devi Kids wil dat iedere dag een beleving is voor het kind. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat de kinderen elke dag met plezier beleven? Stuur dan je CV en motivatie naar hr@devikids.com t.a.v Mascha Voesenek- Janssen