Vacature pedagogisch medewerker

Wil jij werken als pedagogisch medewerker bij Devi Kids in Breda? Voor onze locaties in Breda zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerker. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag kennis met je.

Wie zijn wij?

Devi Kids is een unieke combinatie van kinderdagverblijf, Engelstalige opvang en BSO. Bij ons staat lachen, leren, leven en liefde centraal. Vanuit geluk en liefde laten we kinderen opgroeien in een veilige en uitdagende omgeving. Van gezonde en biologische voeding tot yoga, muziek en bewegen om zo de perfecte balans te vinden tussen wat elke ontwikkelingsfase nodig heeft. Om dit te bereiken, zijn we bij elke stap betrokken. Samen gaan we op ontdekking, zodat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen(wijze) manier. De locaties zijn vol groen en stimuleren de ontwikkeling & creativiteit van elke leeftijd. Alle ruimtes hebben hun eigen functie. Er zijn verschillende hoekjes zoals een knutsel-, speel- en ontdekhoek. Ook is er een centrale buitenruimte waar iedereen elkaar ontmoet en zijn buiten en binnen met elkaar verbonden.

Naar wie zijn we opzoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerker.

Binnen Devi Kids doen we het samen met ons team van prachtige mensen. Wij hechten veel waarde aan professionaliteit, passie en liefde. Om onze mensen te inspireren en te laten groeien binnen hun mogelijkheden investeren we in wie ze zijn. Zo zijn onze mensen loyaal, geïnspireerd en gemotiveerd om elke dag met de kinderen de mogelijkheden van het leven te ontdekken.

Wat bieden we jou?

  • Uren in overleg.
  • Locatie en groep in overleg.
  • Een fijne werksfeer binnen een kleinschalige kinderopvangorganisatie.
  • Ruimte tot ontwikkeling in wie je bent en wat je graag wil worden.
  • Goede arbeidsvoorwaarden (mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekering).
  • We werken samen aan jouw duurzame inzetbaarheid (bv yogalessen voor personeel).

Solliciteren?

Devi Kids wil dat iedere dag een beleving is voor het kind. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat de kinderen elke dag met plezier beleven? Stuur dan je CV en motivatie naar amanda@devikids.com  t.a.v. Amanda Rommens – Bruijnseels