bso outdoor

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor onze nieuwe BSO: Devi Outdoor. Deze BSO is volledig in de natuur. We beleven door te voelen, ruiken, proeven en observeren. We werken met wat we tegenkomen. Zo gaan wij bijvoorbeeld hutten bouwen, brandnetelsoep maken, bodemdiertjes zoeken, vuur maken, sporen zoeken of verstoppertje spelen. We werken ook met verschillende thema’s om te verdiepen en creeeren. Er zijn activiteiten waar de kinderen aan mee kunnen doen en de mogelijkheid tot vrij spelen!

Wat houdt de functie in?
Als BSO Medewerker bij Devi Outdoor ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van kinderen in de buitenschoolse opvang. Je zorgt voor een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen spelen, ontdekken en leren. Je bent creatief, enthousiast en hebt affiniteit met de natuur en outdoor activiteiten. Je organiseert en begeleidt verschillende activiteiten, zoals speurtochten, sport- en spelactiviteiten en knutselen. Je werkt nauw samen met een team van ervaren BSO-medewerkers en draagt bij aan een positieve en gezellige sfeer.

Ben je het liefst zowel binnen als buiten creatief bezig? Bekijk dan ook eens de vacature voor onze BSO: Devi Creative!

Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand met:
– Minimaal een relevant diploma op MBO-niveau, bijvoorbeeld SPW, Pedagogiek of Sport en Bewegen (wil je weten of je diploma in aanmerking komt, neem contact op met hr@devikids.com)
– Enthousiasme, creativiteit en het vermogen om kinderen te inspireren.
– Goede communicatieve vaardigheden en zowel zelfstandig als in een team kunnen werken.

Wij bieden:
-Uren in overleg.
– Een uitdagende functie in een dynamische en natuurlijke omgeving.
– Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
– Een enthousiast en professioneel team om mee samen te werken.
-Mogelijkheden om duurzaam inzetbaar te blijven.
– Marktconform salaris.

Werken op onze BSO?
Devi Kids wil dat iedere dag een beleving is voor het kind. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat de kinderen elke dag met plezier beleven? Stuur dan je CV en motivatie naar amanda@devikids.com  t.a.v. Amanda Rommens – Bruijnseels.

Over Devi Kids:
Devi Kids is een unieke combinatie van kinderdagverblijf, Engelstalige opvang en BSO. Bij ons staat lachen, leren, leven en liefde centraal. Vanuit geluk en liefde laten we kinderen opgroeien in een veilige en uitdagende omgeving. Van gezonde en biologische voeding tot Yoga, muziek en bewegen om zo de perfecte balans te vinden tussen wat elke ontwikkelingsfase nodig heeft. Om dit te bereiken, zijn we bij elke stap betrokken. Samen gaan we op ontdekking, zodat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen(wijze) manier. De locaties zijn vol groen en stimuleren de ontwikkeling & creativiteit van elke leeftijd. Alle ruimtes hebben hun eigen functie. Er zijn verschillende hoekjes zoals een knutsel-, speel- en ontdekhoek. Ook is er een centrale buitenruimte waar iedereen elkaar ontmoet en zijn buiten en binnen met elkaar verbonden.