Kinderdagverblijf Ginneken

Op zoek naar een kinderdagverblijf in Ginneken? Maak kennis met Devi Kids. Wij zijn een natuurlijke kinderopvang met meerdere locaties in Breda, waaronder in het Ginneken. Bij ons staat lachen, leren, leven en liefde centraal. Vanuit geluk en liefde groeien kinderen op in een veilige en uitdagende omgeving. Wij maken van elke dag een feestje. Wil je meer weten over ons kinderdagverblijf in Ginneken? Neem vrijblijvend contact met ons op en we beantwoorden jouw vraag met alle liefde.

Ons kinderdagverblijf in Ginneken Breda

In Ginneken vind je onze locatie Devi Kids Ginneken. Niet alleen hier, maar op alle locaties van Devi Kids zie je veel groen en stimuleren we de ontwikkeling & creativiteit van elk kind, in elke leeftijd. Ons kinderdagverblijf in Ginneken is een kleinschalige, natuurlijk en rustige kinderopvang in Breda. Elke dag gaan we zoveel mogelijk naar buiten! De kinderen ontdekken de wereld met water en zand, klauteren over de berg en gaan op avontuur in ons huisje. Samen genieten we elke dag van al het moois dat de wereld te bieden heeft!

Naast Devi Kids Ginneken ben je uiteraard ook welkom op één van onze andere locaties: Ruitersbosch en Sonsbeeck.

Ontdek Devi Kids

Bij Devi Kids geloven we in de kracht van liefde en de waarde van opgroeien vanuit eigenheid. Door middel van liefde, aandacht en creativiteit kan een kind zich met een grote lach ontwikkelen. Alle locaties zijn vol groen en stimuleren de ontwikkeling & creativiteit van elke leeftijd. Bovendien hebben alle ruimtes een eigen functie. Dan kun je denken aan knutsel-, speel- en ontdekhoekjes. Ook vind je een centrale tuin waar iedereen elkaar ontmoet en lekker genoten wordt van alles wat de natuur te bieden heeft. Bij Devi Kids hebben we directe samenwerkingen met de basisscholen in de buurt en de International School Breda. Wij zetten onze expertise in om leerlijnen, beleid en visie te integreren en te innoveren.

Kom gerust eens langs

Ben je benieuwd naar ons kinderdagverblijf in Ginneken? Kom gerust een kijkje nemen en plan vrijblijvend een rondleiding in. Onze medewerkers laten je graag de rust, natuur en warmte zien van de locatie.

Ben je enthousiast geworden van kinderdagverblijf Devi Kids in Ginneken? Aanmelden kan gemakkelijk online op onze website.