De natuur roept! Bij Devi Kids geloven we dat de buitenwereld een onuitputtelijke bron van energie en leren is. Daarom introduceren we met trots onze buiten BSO Devi Outdoor in Breda, waar de natuur centraal staat.

Waarom een natuur BSO?

De natuur is het begin van alles. Het biedt rust, ruimte en geluk en vormt de basis van onze gezondheid. Bij Devi Kids leven we in harmonie met de natuur, zodat kinderen hun nieuwsgierigheid en motivatie ontdekken om op hun eigen unieke manier te leren en zich te ontwikkelen. Op onze buitenschoolse opvanglocaties in Breda gebruiken we natuurlijke elementen, bieden we gezonde voeding aan en bewegen we mee met de seizoenen. Devi Outdoor is niet zomaar een BSO; dit is een avontuur in de buitenlucht!

bso outdoor

Activiteiten in onze buiten BSO

De naam zegt het al: Devi Outdoor richt zich op de buitenwereld en de natuur. Bij onze buiten BSO gaan we verder dan alleen buiten spelen. We gaan naar een natuurplek/ plek in de natuur. Dit zal veelal het (mast)bos zijn, maar ook plassen/ meren zoals galderse meren. Hier kan je kind vrij en onbevangen de wereld verkennen! Of het nu gaat om hutten bouwen, brandnetelsoep maken, bodemdiertjes zoeken of sporen zoeken; iedere dag is een nieuw avontuur.

Veiligheid en comfort 

Ook al zijn we buiten, we zorgen ervoor dat de kinderen altijd toegang hebben tot basisvoorzieningen. Onze speciale wc-tent, uitgerust met een campingtoilet, water, handdoek en natuurlijke zeep, zorgt ervoor dat het net voelt als kamperen. Ook bij koud weer zijn we met de BSO Devi Outdoor buiten. Er is geen slecht weer, alleen slechte kleding! Mocht het weer echt omslaan, dan hebben we een schuillocatie bij SV SAB. Zo kunnen we hier van verzameld materiaal uit de natuur kunstwerken creëren, boeken over de natuur lezen of leuke spelletjes doen. Ook is er onderzoeksmateriaal en speelgoed voor alle leeftijden aanwezig. 

For everyone

De natuur biedt iets voor iedereen. Sommige kinderen gebruiken het als een plek om energie kwijt te raken, terwijl anderen er rust vinden na een drukke schooldag. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn er voor de kinderen. Ze observeren, geven mindfull aandacht en begeleiden waar nodig.

We pick up children from the following primary schools:

  • International School Breda
  • Kbs Petrus & Paulus
  • Montessori Breda
  • Kbs Sinte Maerte
  • Nutsbasisschool Dirk van Veen
  • K.B.S. Laurentius

     

En als je in de buurt van Breda woont en je school staat niet op onze lijst, laten we dan samen de mogelijkheden bekijken.

Feel free to visit

Kom je een keer kijken op onze buiten BSO in de natuur? We ontvangen je graag voor een tour. Bekijk ook onze andere locatie Devi Creative, waar we een inspirerende omgeving bieden waarin kinderen hun creativiteit kunnen uiten in verschillende activiteiten. Kom gerust eens kijken welke locatie het beste bij jouw kind past.