Een kijkje achter de schermen: een gesprek met Elske

Na 17 jaar bij één organisatie, begon ik te verlangen naar iets kleinschaligs, iets waar ik me weer echt verbonden kon voelen met het werk en de kinderen.

Een aangename kennismaking

Toen ik voor het eerst op gesprek kwam bij Devi Kids, had ik niet verwacht het meteen zo leuk te hebben, maar dat gebeurde wel. Het kleinschalige karakter van Devi Kids sprak me meteen aan, evenals de mogelijkheid om als assistent-locatiemanager aan de slag te gaan. Het voelde als een kans die ik niet kon laten liggen en ik ben zo blij dat ik die stap heb gezet.

Kansen en groei

Niet lang na mijn start bij Devi Kids kreeg ik al de kans om locatiemanager te worden. Het voelde alsof er in korte tijd zoveel mooie kansen op mijn pad kwamen. Natuurlijk was het spannend, maar ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen.  

De visie

De visie van Devi Kids draait om bewustzijn: bewustzijn van voeding, beweging en jezelf. Hoewel ik zelf niet bekend was met yoga, vond ik het interessant en verfrissend om hiermee kennis te maken. Het voelde allesbehalve zweverig, eerder ontspannen en versterkend. Ik ben opgegroeid in een omgeving waar deze ideeën niet vanzelfsprekend waren, maar ik ben blij dat ik ervoor open stond.

Bewust en betrokken

Een Devi-medewerker is bewust en betrokken. Je wordt met open armen ontvangen, alsof je er al jaren werkt. Het teamgevoel is sterk aanwezig en iedereen draagt bij aan een sfeer van vertrouwen en warmte. Het was moeilijk om mijn oude collega’s achter te laten, maar ik heb gemerkt dat ik al snel nieuwe, waardevolle banden met collega’s heb opgebouwd.

Probeer het gewoon

Mijn advies voor mensen die twijfelen om ergens anders te gaan werken is simpel: probeer het gewoon. Kom een keer meedraaien om te kijken of het iets voor je is. Soms liggen de beste kansen buiten onze comfortzone en ik ben dankbaar dat ik die stap heb gezet.

Werken bij Devi Kids

Wil jij net als Elske samen met ons ervoor zorgen dat de kinderen elke dag met plezier beleven? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We ontmoeten je graag!

Delen:

Ook leuk om te lezen