bso creative

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor onze BSO Devi Creative. Deze BSO is gericht op creativiteit in samenspraak met de natuur. Kinderen hebben de mogelijkheid om zowel binnen als buiten deel te nemen aan leuke, uitdagende en creatieve activiteiten. Onze faciliteiten bieden verschillende mogelijkheden, zoals een ontspanningsruimte waar kinderen tot rust kunnen komen met muziek of een boek, een hoek speciaal voor het uitvoeren van proefjes en experimenten, een bouw- en timmerplek en een inspirerende ruimte waar jonge kunstenaars hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en prachtige kunstwerken kunnen maken.

Wat houdt de functie in?

Als BSO Medewerker ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en inspireren van kinderen in hun creatieve ontwikkeling. Je zorgt voor een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen hun creativiteit kunnen uiten en nieuwe vaardigheden kunnen ontdekken. We gebruiken natuurlijke elementen, bieden gezonde voeding en bewegen mee met de seizoenen.

Ben je liever volledig in verbinding met de natuur en het liefst de gehele dag buiten? Bekijk dan ook eens de vacature voor onze BSO Devi Outdoor!

Wie zoeken wij?

 Wij zoeken iemand met:
– Minimaal een relevant diploma op MBO-niveau, bijvoorbeeld pedagogisch medewerker, onderwijsassistent, sociaalpedagogisch werk (wil je weten of je diploma in aanmerking komt, neem contact op met hr@devikids.com)
– Enthousiasme, creativiteit en het vermogen om kinderen te inspireren.
– Goede communicatieve vaardigheden en zowel zelfstandig als in een team kunnen werken.

Wij bieden:

– 8 tot 16 uur per week;
– Uren in overleg;
– Een uitdagende functie waarin je je creatieve vaardigheden kunt delen en kinderen kunt inspireren;
– Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
– Een enthousiast en professioneel team om mee samen te werken;
– Mogelijkheden om duurzaam inzetbaar te blijven;
– Marktconform salaris;

Werken op onze BSO?

Devi Kids wil dat iedere dag een beleving is voor het kind. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat de kinderen elke dag met plezier beleven? Stuur dan je CV en motivatie naar amanda@devikids.com  t.a.v. Amanda Rommens – Bruijnseels.

Over Devi Kids:

Devi Kids is een unieke combinatie van kinderdagverblijf, Engelstalige opvang en BSO. Bij ons staat lachen, leren, leven en liefde centraal. Vanuit geluk en liefde laten we kinderen opgroeien in een veilige en uitdagende omgeving. Van gezonde en biologische voeding tot Yoga, muziek en bewegen om zo de perfecte balans te vinden tussen wat elke ontwikkelingsfase nodig heeft. Om dit te bereiken, zijn we bij elke stap betrokken. Samen gaan we op ontdekking, zodat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen(wijze) manier.