Welkom op onze BSO in Breda! Bij Devi Kids buitenschoolse opvang streven we ernaar een omgeving te creëren waarin kinderen kunnen genieten van de natuur, hun creativiteit kunnen uiten en liefdevol worden begeleid. Ons doel is om na een drukke schooldag en tijdens vakanties een uitdagende en rustgevende plek te bieden.

We bieden twee soorten BSO’s aan: Devi Kids Creative en Devi Kids Outdoor. Beide varianten hebben hun eigen unieke elementen, maar delen dezelfde kernwaarden. We organiseren activiteiten die de natuurlijke omgeving benutten, zoals tuinieren, wandelen in de natuur, spelen in groene speelruimtes, het ontdekken van planten en dieren en het gebruik van natuurlijke materialen voor creatieve expressie. Daarnaast besteden we aandacht aan duurzaamheid, milieubewustzijn en het respectvol omgaan met de natuur. Naast deze natuurlijke activiteiten bieden we ook ruimte voor vrij spel, zelfontdekking en de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Kinderen worden gestimuleerd om actief te bewegen, frisse lucht in te ademen en te genieten van de natuurlijke elementen, wat hun gezondheid en welzijn bevordert.

vacature BSO

 

Wat houdt de functie in?

Als BSO Medewerker ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van kinderen in de buitenschoolse opvang. Je zorgt voor een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen sporten, spelen, ontdekken en leren. Je bent sportief, enthousiast en bent graag buiten. Je organiseert en begeleidt verschillende activiteiten, zoals speurtochten, sport- en spelactiviteiten en knutselen. Je werkt nauw samen met een team van ervaren BSO-medewerkers en draagt bij aan een positieve en gezellige sfeer.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met:
– Diploma sportcoach niveau 4. 
– Enthousiasme, leergierigheid en het leuk vinden om met kinderen te sporten.  
– Goede communicatieve vaardigheden en zowel zelfstandig als in een team kunnen werken.

Wat bieden wij?

– Uren in overleg;
– Mogelijkheid tot aanbieden peutergym op kinderdagverblijf;
– Een enthousiast en professioneel team om mee samen te werken;
– Mogelijkheden om duurzaam inzetbaar te blijven;
– Marktconform salaris;

Werken op onze BSO?

Devi Kids wil dat iedere dag een beleving is voor het kind. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat de kinderen elke dag met plezier beleven? Stuur dan je CV en motivatie naar amanda@devikids.com  t.a.v. Amanda Rommens – Bruijnseels.